Андреа се оперирала от злокачествен тумор в слънчевия сплит през

...
Андреа се оперирала от злокачествен тумор в слънчевия сплит през
Коментари Харесай

Андреа имала ясновидски предусещания

Андреа се оперирала от недоброкачествен израстък в слънчевия сплит през 2021 година За тестването, през което е трябвало да премине, тя призна още през лятото предходната година, само че едвам преди дни показа детайлности. Така стана ясно, че до откриването на рисковото обучение се стигнало, откакто някогашната пайнерка била подробно прегледана от доктор по нейно гледище. Причината била, че известно време певицата, която чества 36-тия си рожден ден през януари, била превзета от предусещане, че има рак, което категорично обяснила на експерта. Андреа от дребна била спохождана от предусещания, като постоянно последващите събития доказвали, че са били оракулски.
„ Аз съм решила, че имам рак. Просто съм сигурна в това нещо! ”, декларирала Андреа на доктор Онур в турската клиника, която посетила. Завела я приятелката й Моника Валериева, по която експертът е работил дълго време. Д-р Онур, който в действителност се занимава с естетична хирургия, бил изборът на Андреа като подобаващ за консултация, тъй като предусещането й се отнасяло за гърдите й. Така че певицата не отишла за разкрасяване. Певицата считала, че заплахата дебне откъм бюста й, тъй като силиконовите импланти в него към този момент били на 10 години. След като споделила терзанията си, доктор Онур я изпратил на нуклеарно магнитен резонанс, което било много неприятно прекарване. По време на проучването на Андреа й пуснали „ Четирите годишни времена ” на Вивалди – произведение, което от дребна я успокоявало. Когато прегледът приключил, доктор Онур й споделил, че няма рак.

Вече спокойна, тя минала към разискване на другия въпрос, довел я в клиниката, а точно възобновяване на силиконовите й импланти. При този обзор певицата обяснила, че към този момент не желае огромни гърди, тъй като й тежат. Предпочитала по-малки, защото считала, че ще се усеща по-добре. И до момента в който обсъждали тематиката, доктор Онур ненадейно забелязал странна бенка сред гърдите й. Андреа обяснила, че не знае от кой момент е там. „ Не ми харесва, че е лилава ”, отвърнал лекарят. Андреа била прегледана от различен експерт, който взел биопсия. „ Оказа се, че имам недоброкачествен израстък в слънчевия сплит ”, показа певицата. Скоро по-късно се състояла комбинирана интервенция, при която й поставили по-малки силиконови импланти в гърдите, както поискала, като в същото време лекарят изрязал въпросното обучение. Когато излязла от анестезия, Андреа чувствала болежка таман там, а не в бюста. Лекарят й споделил, че образованието било дълбоко. „ Сега всичко е наред. Постарал се е да не остава нищо. Слава Богу, няма разсейки. Благодаря се на Господ, че всичко е наред ”, показа Андреа при една от последните си медийни изяви.

Не минало доста от това тестване, певицата се снимала по бански. Поколебала се дали да скрие белега, който представлявал линия, пролазваща към корема й. В последна сметка се отказала и качила фотосите в обществената мрежа, без промяна. „ Аз съм горда, че това съм го претърпяла и съм го предходна. Нека остане там ”, изяснява Андреа за какво размислила за фотошопа. Тя била разочарована, когато видяла злостни публикации в интернет, в които пишело, че имала косми по корема. „ Всъщност това е линия от прорез ”, обясни певицата.

Днес тя приказва намерено за това тестване в живота си, само че дълго време го пазеше в загадка. В сектора се приказва, че Андреа криела дори от близки, другари, даже от някогашния си избраник Кубрат Пулев. Двамата са разграничени от дълго време, само че към момента от време на време са свързани от клюки, касаещи най-малкото другарството им.
Припадала на участия
„ Аз съм припадала на участия, тъй като захарта, като ми падне и се разтреперя, причернее ми всичко... ”, показа Андреа неотдавна в подтекста на напълняването си, което към този момент също е в минало време. Днес певицата съществено се е вталила, което някои считат, че се дължи на известната мода – терапия за намаляване с инжекции за диабетици. Самата Андреа приписва смяната във визията си на решени проблеми с щитовидната й жлеза.

„ Когато заради несъразмерен стрес щитовидната жлеза не работи вярно, стартира да не разпределя вярно хормоните. Хубаво е постоянно да се изследва ”, споделя певицата. Тя минала през таман подобен интервал, в който имала проблем с щитовидната жлеза, поради несъразмерен стрес. В същото време Андреа съвсем нищо не хапвала, тъй като се страхувала да не напълнее в допълнение, а и се опитвала да отслабне. „ Накрая ти пада захарта ”, изясни русокоската резултатът от гладуването. Затова на няколко пъти припадала на участия.

Днес певицата е решила казуса с щитовидната си жлеза . Затова и по този начин бързо свалила непотребните килограми и влезнала във форма. Това въпреки всичко не обезсилва слуховете, че по образеца на колежки се е поддала на модата да отслабва с инжекции за диабетици.

 

Показа баба си с поета Пеньо Пенев

Андреа сподели любопитни фрагменти на баба си Тодорка Ахтарова, която 30 години е била актриса в Народен спектакъл „ Иван Вазов ”. Сред фотосите, които певицата разгласява в обществената мрежа, е и този с поета Пеньо Пенев. На фрагмента двамата седят един до различен в ресторант, заобиколени от другари. „ Тук баба ми и поета Пеньо Пенев с други другари разискват следващата му драма ”, написа певицата към фрагмента. „ Много е красива ”, реагира незабавно колежката й Преслава.

Андреа сподели фотография на именитата си родственица и с костюм от постановката „ И най-мъдрият си е малко елементарен ” по Александър Островски в „ Народен спектакъл на селото ”, където се изявявала преди да се реалокира в Народен спектакъл „ Иван Вазов ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР