Андреа се е заела сериозно с новото си амплоа на

...
Андреа се е заела сериозно с новото си амплоа на
Коментари Харесай

Крясъци, тръшкане и рев: Андреа показа драматичните си актьорски умения в театрална сцена

Андреа се е заела съществено с новото си амплоа на актриса и работи старателно върху заложбите си. Певицата е студентка от няколко месеца в Нов български университет, където записа " Актьорско майсторство ". Графикът на певицата може да е ангажиран, само че тя не се отхвърля от лекциите и упражненията в университета.

Виж още: Мирослава след " Игри на волята ": " Не съм капризна богаташка, къде видяхте капризна жена? "  

Изпълнителката постна ново видео от театралната зала на Нов български университет, в която се изнасят представленията на студентите, само че и репертират там. Андреа и сътрудника ѝ играят " Лейди и скитника ", чийто оригинал е анимация от 1955 година Сигурни сме, че версията на Андреа е по-съвременен вид на красивата история, а това проличава от видеото. 

Виж още: " Не одобрявам думата майка ": Граймс с нови странни разкрития 

В разиграната сценка няма разговори, само че пък Андреа демонстрира трагичните си умения да страда и да разкрива разнообразни страсти, най-вече надълбоко прочувствени и съпроводени с рев.

Докато едни се радват на извънредното видео, разкриващо по какъв начин се случват нещата в театъра, други са обърнали внимание на визията на Андреа. Певицата е облечена в ежедневни облекла, с които да се усеща удобно по време на лекциите и подготовките в Нов български университет. Прическата на звездата обаче прави мощно усещане, а някои се майтапят точно с косата.

Виж още: Това вършат съумелите дами! 5 урока за всяка дама от Ралица от " Игри на волята "

" Дори когато играе на сцена, екстеншънът е на ниво

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР