Андреа се държи неадекватно от години, а сега вече е

...
Андреа се държи неадекватно от години, а сега вече е
Коментари Харесай

Мара Фурламата!! Андреа неадекватна край басейн в чужбина, хората я гледат като умопобъркана! (СНИМКИ)

Андреа се държи несъответстващо от години, а в този момент към този момент е блъснала тавана, само че продължава да " напъва нагоре ". Бившата на Кубрат Пулев очевидно още не може да го превъзмогне, а и няма никакво турско гадже, несъмнено, тъй че й остава едно - да се прави на изкусителка в мрежата и да си " плакне " душата с лайкчета.

То хубаво, само че тези работи, които прави, не са на хубаво. Най-малкото, тъй като и в чужбина я гледат като алтава, или както споделяме по нашенски - като Мара Фурламата...

Тези дни певицата качи видео, на което е явно на отмора зад граница и се намира на общ басейн. Хората в близост я гледат като умопобъркана, тъй като с изключение на, че се чекне като гърчещ се червей, тя е надигнала чаша алено вино измежду горещина и... влиза непосредствено в басейна с обувките си на висок ток.

Мдаа, работата не е на добре, само че тя счита, че нищо й няма. " Какво му е на банския?! Мисля, че банския си е доста тъкмо ", кудкудяка чалгарката и не вдява, че никой не приказва за банския й, а за високите обувки, които в басейн работа нямат.

" И по какъв начин да има мъж освен това, което демонстрира?! Кой ще е тоя вманиачен, който ще я изиска за гадже, какво остава за брачна половинка?! Преди й се хилехме, но към този момент си е за жалост ", разясняват консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР