Андреа със сигурност е отнесла як пердах от бившия си

...
Андреа със сигурност е отнесла як пердах от бившия си
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Кобрата преби Андреа!

Андреа сигурно е отнесла крепък бой от някогашния си обичан Кубрат Пулев. Това излиза наяве от фотография, която певицата разгласява на стори в обществената мрежа Facebook, само че малко по-късно я изтри, видя HotArena. На фрагмента Андреа  е с насинени и нацепени устни, а ужасният кадър е съпроводен от коментар: „ Извинявай, че изкарах истината ”.

Фенове заподозряха, че Кобрата е гневен след скандалните разкрития, които Андреа  направи за него и любовницата му Розали Петрова. Оказа се, че Пулев е поддържал паралелна връзка с Андреа и въпросната Розали в продължение на 4 години, с която дори са си купили общо жилище в центъра на София. Андреа даже разгласява документ за покупко-продажба, в който попадат имената на влюбените гълъбчета.

„ В моят случай, за жалост аз се подведох, че познавам добре половинката си, само че се оказа, че единствено аз в дребна България, не съм знаела, че,,бъдещият ми брачен партньор “ си има съществени гаджета “, написа Андреа .

Тя разкри по какъв начин Кобрата я изкарвал луда пред любовниците си и се оправдавал, че не може да я зареже, тъй като ще се самоубие . В същото време я молел да се оженят и да му роди дете.

Според добре осведомени източници Пулев кръшкал на Андреа непрекъснато, като някои от изневерите му се превръщали в съществени връзки. Една от тях е знойната гимнастичка Стелиана Янкова . Поповската хубавица постоянно го посещавала в Германия, където Кобрата тренираше.През годините клюкари шушукаха, че Кубрат

постоянно малтретира физически Андреа и тъкмо от боязън тя не е намирала сили да си тръгне. Явно в този момент Кубрат е гневен на Андреа и я е пребил за следващ път.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР