Андреа сама се унижава и не спира. Фолк дивата така

...
Андреа сама се унижава и не спира. Фолк дивата така
Коментари Харесай

Турчин пръска от.... Андреа! Ползва я като българската си компаньонка, а тя се радва заради липсата на ум

Андреа сама се унижава и не стопира. Фолк дивата по този начин и не завоюва уважението на мъжете, а те не престават да се държат с нея като с парцал, с който да задоволят половите си потребности.

По всичко проличава, че подобен е казусът и с новия мъж в живота на изпълнителката на „ Като чужд “. Това е турският артист Емре Йозмен. Двамата са се щракнали на разходка с яхта край Босфора, само че по нищо не проличава, че този господин почита Андреа. Той я е хванал съвсем за гърдата, а тя стои спокойно и най-вероятно се радва. Поведение на евтина жена, каквато певицата непрекъснато потвърждава, че е.

Това не е първото сходно оскърбление за Андреа. В самото начало на връзката й с Кубрат Пулев двамата имаха фотография, на която Кобрата я беше хванал за гърдите с цялостни шепи в една механа. Още тогава си е личало, че русокосата фолк дива е долнопробна жена, която няма грам самоуважение.

Всъщност Андреа не е добре с душeвността, което се усили след раздялата с боксьора. Той устрои живота си с две деца, а тя се е запътила към безконечното моминство. За Андреа важи с цялостна мощ максимата на началник Петров, че когато стане доста стара, ще я намерят с две котки и бутилка сред краката.

Емре просто се забавлява с българската певица и това е ясно. Той в никакъв случай не би взел за брачна половинка толкоз ш@влива и простовата жена. Май никой не би и по тази причина Андреа продължава да е сама без изгледи за смяна.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Андреа емре йозмен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР