Андреа продължава със сериозните нападки към „Пайнер” и лично боса

...
Андреа продължава със сериозните нападки към „Пайнер” и лично боса
Коментари Харесай

Андреа: Пайнера е алчен манипулатор

Андреа продължава със сериозните нападки към „ Пайнер” и персонално боса инж. Митко Димитров след концерта в Пловдив. Още по време на провеждането му тя разяснява празната зала и неналичието на огромни звезди, след това даже съумя да замени ядни реплики по въпроса с Галин, който я упрекна, че завижда, тъй като няма участия. Вчера късно вечерта тя изригна в обществените мрежи: „ Без да споделяме истината, няма по какъв начин да се развиваме.

Жалко, само че още не сме се развили като музикално общество дотолкоз, че главните поп фолк реализатори да проумеят, че не би трябвало да ги е боязън да се откачат от някаква си компания, която им дефинира нейните си правила и си гледа единствено нейните ползи. Един лаком човек, който ги манипулира и всяческа драпа да държи монопола над всички заведения точно посредством тях, които той ограбва с 30,40, 50 даже 60 % от хонорарите от участия и 100 % от авторските права и цифровите продажби, а те благите даже не осъзнават и колкото да намират пари за песни и клипове.

Понеже взимат минимално от музиката, някои даже намират мъже, които да им дават против нещо си. Жалко, доста тъпо за сътрудниците, звездите, които са идоли на доста хора. Страха български, робското мислене. А сме в 21-и век. Много тъпо за България, доста тъпо за българската музика и този неповторим род поп фолк. Хора, сътрудници, почитатели, родители.. тъпо за нас. Никой не е отговорен ", написа Андреа. Част от почитателите я поздравяват за смелостта да каже своята истина, само че други й припомнят, че откогато е напуснала компанията рядко вади нови песни и няма участия.

фотография:инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР