Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от

...
Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от
Коментари Харесай

Андреа прекали, изкара Кобрата извън нерви СНИМКИ

Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от ден дневно става все по-предизвикателна и все по-гола. Тя не стопира да залива обществените мрежи с разкрепостени фотоси, на които не оставя доста на въображението на почитателите си, написа България през днешния ден.

Теодора, както е същинското й име, бе на отмора в Тайланд. Тя се демонстрира в извънредно изрязани бански. На един от последните й снимки е вирнала дупе в басейн, а на различен - демонстрира наедрял бюст с прозиращи зърна. Всичко това по никакъв начин не се харесва на Кобрата, с който са дружно от дълги години. Боксьорът към този момент предизвести един път половинката си да спре с сходни еротични изявления. Той считал, че с годините Андреа ще се вразуми, само че става тъкмо противоположното.

" Карали сме се, ултиматуми съм й поставял и какво ли не. Не съм ОК с тези фотоси! Някой път ще ми кипне и ще стане ужасно. Андреа е певица, доста е надарена. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи, евтини фотоси ", съобщи преди Нова година Кубрат обществено в телевизионно предаване. Думите му още повече са налели масло в огъня. От дебелоглав Андреа стана надалеч по-разюздана в изявленията си в обществените мрежи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР