Андреа отново влезе в таблоидите след свое интервю, което даде

...
Андреа отново влезе в таблоидите след свое интервю, което даде
Коментари Харесай

АРТ обстановка в дома на Андреа, певицата показа част от апартамента си

Андреа още веднъж влезе в таблоидите след свое изявление, което даде за известната тиктокърка Глориа Йорданова в канала ѝ " На по чашка с Глориа ".

Фолк звездата разкри, че пази положителни усеща към някогашния си Кубрат Пулев. " Аз си оставам с положителни усеща към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкоз години и… Абе, той не приказва за мен, за какво аз би трябвало да приказвам за него. 15 години той е бил там, бил е слушател, зрител… Като един човек е живял с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е дружно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?! ", не крие певицата.

Виж още: И тя да не остане по-назад: 19-годишната Теодора от " Ергенът " шашна с еротично долни дрехи

Наскоро звездата загатна обаче, че има човек до себе си, само че на този стадий не издава повече детайлности. Певицата обаче показа на стори в Instagram, че е получила букет с рози за 8 март. С въпросното фото Андреа разкри и част от вкъщи си, а точно хола. Личи си, че звездата живее в много аристократично жилище, само че в това време е цялостно с картини и фотоси.

Виж още: По-голяма от Бионсе: Billboard разгласи SZA за жена на годината 

 Instagram

Колкото до новото отношение на Андреа с Кубрат, думите ѝ са леко изненадващи за някои консуматори. След раждането на второто дете на Кобрата, Андреа разгласява за малко диалог с някогашната брачна половинка на някогашния мъж на актуалната половинка (да, стана комплицирано, знаем) на боксьора, което си беше типичен компромат. След това обаче последва мъртвило, в което Андреа качваше единствено от професионалните си фотосесии.

Виж още: Най-голямото благополучие: Поли от " Един за различен " сподели какво за нея е същинско в живота

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР