Андреа отново даде храна на слуховете, че се е разделила

...
Андреа отново даде храна на слуховете, че се е разделила
Коментари Харесай

Андреа потвърди за раздяла с Кобрата

Андреа още веднъж даде храна на слуховете, че се е разделила с Кобрата. Тя пусна неочакван пост в обществената мрежа на британски, който гласи: „ Твърде млада съм за женитба и прекомерно остаряла, с цел да вземам участие в хлапашки игри. Наслаждавам се на необвързания живот “. Като оставим настрани обстоятелството, че певицата е 32 години и напълно й е време за обвързване, съществени въпроси буди второ изречение, което незабавно притегли вниманието на почитателите.



На пряк въпрос дали се е разделила с Кубрат Пулев, Андреа не отхвърля. Hotnews.bg още преди месеци първи заяви, че звездната двойка е разграничена, само че с цел да не пострада имиджа и на двамата, държи това в загадка. Последната обществена демонстрация на двамата бе на плажна женитба на българското Черноморие преди броени дни. Те бяха дружно в продължение на 12 години. Изпълнителката съвсем не пропускаше значим мач на приятеля си, а той от дълго време заявяваше през медиите, че желае деца.

През 2017 година тя изрично съобщи, че не ѝ би трябвало автограф под брачно удостоверение, с цел да се усеща сигурна и обичана.
Дали причина за звездната разлъка не е последният голям скандал с печално известната целувка на Кубрат с репортерката от Америка Джени Суши, към този момент не е ясно. Към момента Кубрат Пулев се въздържа от коментар в персоналните си профили, а в тези на Андреа съвсем не могат да се видят фотоси на двамата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР