Андреа няма цял живот да тъгува по Кубрат Пулев, а

...
Андреа няма цял живот да тъгува по Кубрат Пулев, а
Коментари Харесай

Андреа ще става майка на момче?

Андреа няма цялостен живот да тъгува по Кубрат Пулев, а ще направи нещо, което сигурно ще промени напълно персоналния ѝ живот - ще стане майка.

Самата тя разгласи неотдавна това свое желание.

" Мисля да родя дете ", съобщи непосредствено русокоската в подкаст, а решението ѝ, предстоящо, бе бурно приветствано от почитатели и почитатели в обществените мрежи.

Нещо повече - Андреа желае доста бъдещото ѝ дете да е момче, евентуално с цел да покаже на някогашния си по какъв начин би трябвало да се държи един същински мъж, изключително в случай че е дал дума на дамата до себе си. Бившият ѝ Кубрат пък преди няколко месеца стана татко на втора дъщеря.

Андреа признава още, че любовта към този момент не е пътеводната светлина на живота ѝ. " На първо място за мен е музиката, специалността ми ", показа тя.

Но появяването на хубав млад юнак в клипа към новото й парче нашепва, сякаш, тъкмо противоположното. В скандалното според мнозина видео, изпълнителката се е изтегнала по евино облекло и в секси поза на креват с балдахин, а над нея се е надвесил мускулест млад, тъмнокос чаровник, който към този момент е спряган и за новото й гадже.

Става дума за Анже Межан, който е един от най-актуалните словенски модели сега. Познанството му с Андреа се случва около техни общи фотосесии. Но дали ще прерасне в нещо по-сериозно от реплика на бурни пристрастености пред камера, ще изчакаме, ще забележим, написа show.blitz.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР