Андреа напоследък така му е отпуснала края, че се е

...
Андреа напоследък така му е отпуснала края, че се е
Коментари Харесай

Андреа Мина 75 Кила, Заприлича На Мис Пиги

Андреа в последно време по този начин му е отпуснала края, че се е превърнала  двойничка на пухкавата хубавица Мис Пиги. Гаджето на Кубрат Пулев пази в строга загадка тъкмо какъв брой кг тежи, само че съдейки по фотосите, би трябвало да е най-малко 75, а може би и повече.

Това е, меко казано, смешно на фона на неистовия блян на певицата да лъже хората, че е слаба като вейка. Преди да пусне свои фрагменти в общественото пространство, тя наложително ги обработва по този начин, че да наподобява най-малко 20 кг по-слаба, в сравнение с е в реалност.

Ако човек гледа рекламните й фотографии, ще реши даже, е русокоската е болна от анорексия. Слава Богу, това въобще не е по този начин.

След едно от участията й в Стара Загора клубът, в който е пяла, е разгласил истинските фотоси, с помощта на които излиза наяве, че Пулевица няма нищо общо с настойчиво налагания облик от клиповете си. Тя показва мощна балканска външност и великански бедра, а под пухкавите бузи някои съзират двойна брадичка.

Това обаче не е горната граница на килограмите, които е стигала. Преди две години Андреа беше даже по-пълна. После съумя да отслабне, само че в последните месеци кантарът още веднъж е тръгнал заплашително нагоре, написа „Уикенд“. „Не разбирам каква е тази нейна фикс идея да заблуждава хората с визията? Андреа има своя сексапил, нищо че е дебеличка“, отсичат почитателите на изпълнителката.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР