Андреа изненада феновете си, като се появи на участие в

...
Андреа изненада феновете си, като се появи на участие в
Коментари Харесай

Няма да повярвате, че това е Андреа

Андреа изненада почитателите си, като се появи на присъединяване в клуб в Студентски град. Причината? 34-годишната поп-фолк певица наподобява доста друго от фотосите, които споделя в обществените мрежи. Тя е очевидно по-пълна и несъмнено няма нищо общо с съвършения облик, който постанова онлайн.

Не единствено няма идеална фигура, само че и лицето на някогашната обичана на Кубрат Пулев е подпухнало.

Потребителите незабавно разясниха външния ѝ тип, като някои я съжалиха: " Тя не е сляпа, само че въпреки всичко е намерила сили да се върне още веднъж на сцената и надали се усеща добре от целия хейт, който се излива. Утре в случай че се случи нещо с нея по какъв начин бихте се чувствали? Ако сте на нейно място какво ще извършите, ще стоите у дома на мрачно ли? ", " Очевидно има хормонални проблеми, не виждам причина да ѝ се подигравате. Едва ли плюска като невидяла. Кога ще осъзнаем, че геният е по-голям от едно тяло, което се трансформира... "

Други пък се разгневиха от обстоятелството, че по този метод Андреа основава нереалистични показа у младите девойки, които се пробват да я подражават. „ Натиска върху звездите? Ами натиска върху злоупотребата ѝ с фотошоп? Ами образеца който дава на девойките – бъдете попови свине в действителния живот, но в Инстаграм бъдете перфектни… ", " Ако има хормонални проблеми е изцяло обикновено да наподобява по този начин. Хората се подиграват не поради телосложението и, а поради това че обработва фотосите си до неразбираемост в лице, а в тяло се прави с ограничения на модел ".

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР