Андреа изкара цяла седмица в луксозен затвор в Лондон. Както

...
Андреа изкара цяла седмица в луксозен затвор в Лондон. Както
Коментари Харесай

Ето кой сериал гледа Андреа, докато Кобрата тренира

Андреа изкара цяла седмица в първокласен затвор в Лондон. Както "България през днешния ден " заяви, певицата е в Англия дружно с Кубрат Пулев, с цел да го поддържа в най-важния мач в кариерата му с Антъни Джошуа довечера. Кобрата и хората му са настанени в първокласния хотел "Хилтън Уембли ". Той е тъкмо до залата, където довечера ще е битата за международната купа в тежка категория. Всички те са в така наречен "балон ", който не могат да напущат. Все отново Пулев и екипът му имаха няколко излизания от хотела за тренировките в "Уембли Арина ".

За разлика от тях Андреа прекара цялото време в стаята, която не може да напуща. За да запълва времето, тя изгледа цялостен куп сериали. Един от тях сподели на почитателите си с няколко сторита в инстаграм. Оказа се, че певицата е почитател на нашумелия сериал "Еуфория " на HBO. В него се наблюдава животът на група възпитаници в гимназията. Те се оправят с любовта и другарството в свят, изпълнен с опиати, секс остарели контузии и обществени медии. Актрисата и певица Зендая е в основната роля.

Разбира се, Андреа отделя внимание и на Кобрата в дребното му свободно от тренировки и събития време. Певицата не спря да приканва почитателите да си закупуват фланелки с надпис Team Pulev, каквито носи целият му екип. Андреа отпътува с Кубрат за Лондон още предходната седмица. Така тя бе до него по време на целия му престой в британската столица.
Досега Андреа не е била на нито един мач на Кобрата в чужбина. Край кръга бе видяна единствено на дуелите му в "Арена Армеец ". Но пропусна предходния му конфликт за международната купа с Владимир Кличко през 2014-а. Певицата нееднократно е споделяла, че изживява доста тежко мачовете на Кубрат и по тази причина избира да ги гледа сама. Но в този момент е до него за най-важния дуел в кариерата му. Подобно на Кобрата, и Андреа попадна в полезрението на британските медии.

Най-продаваният вестник "Сън " отдели голям материал за нея. В заглавието тя е изписана като "Андреа Пулева ". В публикацията е проследена цялата история на връзката на боксьора и певицата. Не остава по-назад и кариерата на русокоската, като се изреждат даже всички награди, които е печелила на сцената. Естествено, не минава и без няколко нейни провокативни фотоси от обществените мрежи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР