Андреа и Кубрат Пулев отново се събраха и в момента

...
Андреа и Кубрат Пулев отново се събраха и в момента
Коментари Харесай

Андреа и Кубрат не са се събрали, но са си простили

Андреа и Кубрат Пулев още веднъж се събраха и сега отново са най-одумваната двойка. След скандалната разлъка, при която певицата упрекна боксьора в изневери, и разтърсващата драма, двамата блеснаха в реклама на водка. Това стана ясно след изявления на русокоската в обществените мрежи при започване на седмицата, научи HotArena.

Андреа, която постоянно е уведомила феновете си за всичко, протичащо се в живота й, ги втрещи с клипчета още от снимачната площадка на рекламната акция. В тях тя театралничи в сексапилни пози, а на назад във времето се вижда някогашният й избраник Кубрат Пулев. На моменти се чува и гласът му. И преди почитателите да се поколебаят, че е той, или пък да се зачудят дали става дума за остарели фрагменти, Андреа показа две фотоси от фотосесията, която бе осъществена в царския замък „ Врана ”. Според източник на „ Уикенд ” двойката ще получи общ хонорар в размер на 150 000 лв. от компанията производител. Боксьорът обаче великодушно преотстъпил своята част на някогашната си половина. Това надали е проблем за него, защото се чака да получи милиони от боксовия мач с Джошуа през декември.

Съвсем предстоящо почтателите и на двамата бяха в шок. Последва вълна от въпроси дали съдействието им за рекламата значи, че още веднъж са дружно. Някои стигнаха и по-далеч, като попитаха, в случай че е правилно, по какъв начин са се събрали поради досегашните разправии между тях. Андреа и Кубрат Пулев не дадоха отговор на въпросите.

В сектора се разяснява, че по всяка възможност става дума за събиране на двойката единствено за рекламата на новата водка. И въпреки всичко остава доза подозрение. Най-малкото, поради последните метафизичен постове на Андреа в обществените мрежи. Преди дни русокоската се завърна от странствуване до Египет, като не посочи дали се е насладила на почивката и морските развлечения сама, или в нечия компания. Любопитство провокираха и мненията й към някои от фотосите, за които театралничи, естествено, по бански. Андреа показа размисли за сродната душа и прошката. Дали имат общо с фотосесията й с Кубрат Пулев, евентуално скоро ще се разбере.

Припомняме, че боксьорът и певицата се разделиха много шумно. През май Андреа скандализира с изказване, в което разгласи края на връзката си с Пулев, като го упрекна в систематични неистини и изневери. Последваха още словесни удари от страна на фолк певицата. Малко по-късно за всеобща изненада Андреа разгласява във фейсбук профила си линк към онлайн магазина в уеб страницата на Кубрат, като прикани почитателите да си купят тениска или различен продукт. И въпреки всичко взаимната фотосесия на някогашните годеници изключително изненада феновете им. Явно русокоската най-сетне е приела метафизичен раздялата си с Пулев и му е дала прошка за това, че я смени с по-млада и по-секси половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР