Андреа е подала жалба за домашно насилие срещу бившия си

...
Андреа е подала жалба за домашно насилие срещу бившия си
Коментари Харесай

Андреа е подала жалба за домашно насилие срещу Кубрат Пулев

Андреа е подала тъжба за домашно принуждение против някогашния си обичан – Кубрат Пулев. Фолк певицата си е извадила здравно и е подала молба в Районното поради физически и душевен тормоз от страна на боксьора, настояват източници на Хотарена.

Изпълнителката, която се отлъчи от " Пайнер ", преди дни разгласява фотография, на която е в болница с маска и на количка. Тя седи тъкмо пред " Приемна за жертви на домашно принуждение " в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов “. Ръката на певицата държи моделът Моника Валериева, давайки ѝ кураж в обстановката. Близки до Андреа издадоха, че тя е твърдо решена да разобличи Кобрата с изключение на за изневерите и за побоищата от него, които е отнасяла в продължение на година. Според източниците ни, боксьорът постоянно си разрешавал да удря по някой и различен пестник на обичаната си, а тя приемала с примирие тупаниците. След като разбра за изневерите му обаче решила, че няма да си мълчи за любовниците и шамарите.

Малко след раздялата си с Кубрат Пулев и разтърсващите разкрития, които направи за него, фолк звездата разгласява в обществената мрежа фотография с насинена уста. " Извинявай, че изкарах истината “, написа Андреа и минути по-късно изтри тревожния кадър. Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплака, че е заплашвана от жена, считана за загадка държанка на боксьора. По думите на Андреа, тя е била предупреждавана да си мълчи по отношение на имотните покупко-продажби на двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР