Андреа е първата голяма родна звезда, която се похвали със

...
Андреа е първата голяма родна звезда, която се похвали със
Коментари Харесай

Голотии или живо пеене? Ето какво наистина искаме да видим от Андреа в OnlyFans

Андреа е първата огромна родна звезда, която се похвали със личен профил в OnlyFans. Честно да си признаем... не сме доста сюрпризирани от решението на певицата да се включи във въпросната платформа. Музикалната ѝ кариера несъмнено не е на равнището, с което бяхме привикнали, свадите и разправиите с Кубрат Пулев не се отразиха позитивно на имиджа ѝ. 

Не може да се каже, че липсва интерес към Андреа, тъй като тя продължава да бъде една от най-следваните и харесвани родни изпълнителки, канят е по участия, където някои почитатели се пробват да я компрометират с клипчета и фотоси в цялостен растеж. На въпросните фрагменти тя пък не наподобява по този начин, както в Instagram.

Виж още: Татуистът на звездите Атанас Майсторов: Ето кой рисува по Андреа, Гери-Никол, Галин и още!

 Именно пък в Instagram певицата от време на време разгласява фотоси, на които съществено е играла програмата за разкрасяване и филтрите, с което още по-малко си оказва помощ звездата. Очевидно обаче не ѝ пука, а и по този начин трябав да бъде. Някакви си злобари ще пишат злобни мнения, че прекалила с обработката на фотосите! Ние обаче не сме поради тези неща тук през днешния ден, а с цел да ви кажем какво желаеме (или пък не) да забележим от Андреа в OnlyFans.

Наистина секси фотоси

Знаем добре, че платформата е са в действителност запалени хора, които заплащат луди пари, с цел да видят голи мацки (и мъже), които вършат всякакви неща. Не, ние не желаеме да виждаме това от Андреа! Тя въпреки всичко е известна с други неща, само че бихме се радвали, в случай че я виждаме в по-разголени подиуми.

Без обработка

Надяваме се да няма обработени фотоси и видеа с филтри. Искаме да забележим естествената Андреа, без задръжки и терзания от някое друго килце или нещо друго. Тя е прекрасан жена и желаеме да виждаме нея, а не сходство.

Виж още: Дениз Хайрула е подготвена да направи нещо доста горещо и скандално

Да пее онлайн

Да, OnlyFans НЕ Е строго и единствено за секс наличие. Платформата даже не е замислена да бъде претъпкана от жадни девойки, които да си демонстрират... В този уебсайт може да се записват всевъзможни хора, които желаят да основават извънредно наличие, за което да се заплаща. Съдържание, което не е безусловно обвързвано със секс или еротика. Андреа има прелестен глас, който би звучал отлично с една китара, само че единствено в случай че тя изиска да се потвърди повече като същинска певица.

Зад кадър

Да демонстрира ексклузимни фрагменти и фотоси, които са зад кадър на някоя фотосесия или видеоклип. Това са забавните неща, които почитателите желаят да видят, а не новия нос, бюст или дупе (родните таблоиди настояват, че Андреа си е направила дупето в Истанбул, откъдето тя постна снимка). Е, в случай че желае да си го покаже, ние няма да я стопираме и порицаваме, само че гледайки Instagram... been there done that. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР