Андреа е откровена за взаимоотношенията си с колегите от фолк

...
Андреа е откровена за взаимоотношенията си с колегите от фолк
Коментари Харесай

Андреа предадена от колеги

Андреа е откровена за взаимоотношенията си с сътрудниците от фолк сектора. Фолк звездата е на мнение, че славата е нож с две остриета и с течение на годините е претърпяла доста тежки моменти поради нея. Отчита, че триумфът при нея е имал огромна цена и не ѝ е донесъл единствено позитиви.

„ Гледам си старите клипове, тъй като ми носят доста мемоари и от време на време ми става меланхолично. От една страна, това време беше нож с две остриета, тъй като претърпях доста тежки нападки, доста тежки удари от сътрудници и други хора. Успехът има доста огромна цена и тази цена не се оказа единствено моят труд и моята упоритост. Успехът се оказа завистта и порочният кръг, в който се намираме “ – споделя тя пред Фен ТВ.

Андреа разкри, че поддържа взаимоотношения с множеството си сътрудници от фолка и не таи неприятни усеща към никого. Даже в противен случай, липсва ѝ времето, в което дружно са били по огромни концерти и турнета.

„ Не съм лимитирала контактите с моите сътрудници, по-скоро нямаме към този момент общи точки, както да вземем за пример преди имахме огромни общи концерти и турнета, които много ни сплотяваха. Но не съм си лимитирала контактите и с всички сме в положителни връзки ” – безапелационна е певицата.

Атрактивната звезда намира жанра за много изменен, а също по този начин и изпълнителите към този момент нямат такава експанзия между тях.

“Мисля, че сред нас няма това състезание, тъй като попфолкът не е това, което беше. Вече нямаме тази експанзия между тях. Защото имаше преди състезание, изключително сред избрани имена. Всеки влага доста пари, когато работи и е обикновено да има състезание. Това е бизнес “ – споделя Андреа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР