Андреа е отчаяна, няма мъж за нея, „старата мома“ чука

...
Андреа е отчаяна, няма мъж за нея, „старата мома“ чука
Коментари Харесай

Отчаяна! Андреа махна сутиен, бански… всичко, само и само да си намери мъж

Андреа е обезверена, няма мъж за нея, „старата мома“ чука на вратата!
Попфолк дивата Андреа не може да си откри мъж за семейство и това се трансформира в огромен проблем за нея, тъй като годините текат и оттук насетне ще става все по-трудно. Певицата е на 35 година, а това е възраст, в която доста дами се радват към този момент на деца и брачен партньор.



Андреа обаче към този момент стартира да се отчайва и това е видно по всичките й изявления. Фолк дивата се пробва по всякакъв начин да прикове вниманието на някой мъж – несъмнено, богат и хубав, само че към този момент резултат няма.

Бившата на Кобрата опита всичко. Тя даже захвърли горницата на банския си и сподели силикона си в оригинал. Долу пък си постави прашки.

Видът на Андреа е като на порноактриса. Няма уважаваща себе си жена, която да се покаже по този начин пред хората. В този си тип наподобява, че търси единствено секс.

Всъщност обаче едва ли някогашната на Кубрат Пулев търси единствено секс. Мина времето, в което сексът беше движещото в една връзка. Днес към този момент е на 35 година и би трябвало да прави секс основно за деца.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР