Андреа е от певиците, които будят непрестанен интерес с личния

...
Андреа е от певиците, които будят непрестанен интерес с личния
Коментари Харесай

Андреа има нов мъж в живота си? Певицата с интересно послание

Андреа е от певиците, които будят непрекъснат интерес с персоналния си живот и несъмнено има с какво да предизвика интереса на всички. Съвсем неотдавна звездата бе на забавно странствуване в Париж, което очевидно е било повече работно, а освен за наслаждение, разходки и шопинг.

Сега звездата си е в родината и не стопира да споделя забавни снимки в Инстаграм, към които има и много любопитни послания. Красивата русокоска показа нова фотосесия, за която театралничи по бели бикини вид " бразилиана ", които е съчетала с кожени ботуши на висок ток в същия цвят, както и плетена сламена шапка с необятна външна страна.

Виж още: Два пъти по-хубаво от " Емили в Париж ": Лили Колинс подвигна супер обилна женитба

Снимката сама по себе си провокира интерес, само че и също посланието на британски. Всъщност става дума за част от песента " Him & I " на G-Eazy & Halsey, в която се пее за споделена и луда обич.

Цитатът, който тя показа, наведе част от почитателите ѝ на мисълта, че тя още веднъж е срещнала любовта. На този стадий обаче певицата крие персоналния си живот, не разяснява безусловно нищо и не е ясно дали в действителност има човек до себе си. Много са почитателите, които подозират, че до любимката им сигурно има мъжка половинка, само че това не е доказано на този стадий, а самата певица, както към този момент споменахме, заобикаля да разяснява персоналния си живот.

Виж още: Яница от " Един за различен " изненада с тотално нова прическа и цвят на косата. Знак ли е за нещо?

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР