Андреа досади на феновете си с войната с Пайнер, става

...
Андреа досади на феновете си с войната с Пайнер, става
Коментари Харесай

Вижте най-фотошопираната снимка на Андреа

Андреа досади на почитателите си с войната с Пайнер, излиза наяве от последния й пост в инстаграм. Певицата реши да отговори на притежателя на чалга компанията с писмо, с каквото той се обърна към нея в петък. В него инж. Митко Димитров разкри, че тя драпа да се върне в компанията, само че това няма да се случи. Феновете, въпреки и тролове явно от някогашната й компания, се отегчиха от безкрайния спор сред двамата, който продължава още от концерта в Пловдив. „ Ъх,спри се миличка”, написа чалгафен. „ Жалка е. Поне хората не са тъпи и виждат истината”, написа администраторът на телевизия Планета. По-голям гаф на Андреа е фотографията, с която е придружила посланието си към шефа на „ Пайнер” инж. Митко Димитров.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на Дек 7, 2019 в 11:40 PST

Тя е толкоз фотошопирана и изкуствена, че даже царицата на филтрите Андреа в никакъв случай не се излагала по този начин и това е най-пипаната й фотография. „ Изкуствена”, безапелационни са виделите безумната фотография. А ето и какво написа Андреа: Димитре, Димитре.. по отношение на писмото ти. Аз единствено Теодора Андреева няма по какъв начин да бъда, единствено от обстоятелството, че в този момент си написал това писмо до мен!

Славата няма период на валидност, тъй като не славата ни прави реализатори, а гения, упоритостта, хъса, само че най-много гения! Пишеш, че избягваш да се занимаваш с някогашни твои реализатори. И двамата знаем, че това не е по този начин, имайки поради подмолните ти номера! Да, обезверена съм от това, че има още хора като теб в тази страна, прав си!

Много скърбя, че имаш още реализатори останали, които заблуждаваш по твой метод! Аз се развъртвам и това си проличава по интернационалните планове, които върша, за които още имаш да учиш. Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отритнат от мен преди време! Наистина концертът не ме визира, прав си! Засяга ме единствено мръсотиите, които правиш към мен 4 години и по тази причина взех решение да играя по твоята скица! Това, че накара едни надарени девойки да пеят без пари на концерта ти, до момента в който ти прибираш парите от билети и спонсори.

Определено това е триумф за теб, отлично! А по отношение на известията, които ти написах бяха за да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти компания! Исках да ти дам % с цел да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото съгласно мен по-добре беше да пробваме с положително, само че не ми остави избор! Мога единствено да скърбя, че се пробвах да открия най-малко малко положително в теб. Извинявай за което! Не ме изкарвай, че изпитвам завист на колежките ми, те се трудят като луди в името на благосъстоянието ти! Ти си за завиждане, само че единствено в случай че бях в позицията на лаком човек.

Музиката е всичко за мен и постоянно е било по този начин! Просто не случих на верният човек! Пожелавам ти някой толкоз борбен и същински човек като мен да те наследи, само че този човек да бъде същински, героичен, почтен и най-много да мисли за изпълнителите си!

фотоси: инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР