Андреа беше една от топ звездите в поп-фолка, но мина

...
Андреа беше една от топ звездите в поп-фолка, но мина
Коментари Харесай

"Не те ли е срам?": Андреа провокира коментари, носи стара рокля по няколко пъти

Андреа беше една от топ звездите в поп-фолка, само че мина много време от славните години на знойната русокоска. Певицата все дава обещание нови песни и клипове, само че почитателите получават кридж живи включвания в Instagram, фотосесии и по сторита. Последователи на Андреа обяче видяха, че певицата си има една доста обичана рокля, с която се появява много постоянно на разнообразни места.

Става въпрос за черната рокля от фотографията по-долу, с която певицата не се разделя и обича да носи много постоянно. За последно позалязващата звезда се издокара още веднъж с нея на женитба, на която джентълмен ѝ бе Кости Йонита, с който са работили много през годините.

Виж още: Когато славата не е задоволителна: БГ инфлуенсърите с най-нелепите бради

Андреа обаче не се тормози да повтаря тоалетите си, в което няма и нищо неприятно. Преди време Андреа се включи онлайн в Instagram, с цел да си поговори с почитателите и тогава забелязахме, че е още веднъж със същата рокля. Докато Андреа хрупаше салата в гъзарско столично заведение, несъзнателно обаче изскачаха зърната ѝ, които тя обаче бързо прикриваше. " Не те ли е позор, че носиш остаряла рокля толкоа пъти? ", питат гневни злобари в нета.

Виж още: Тото от „ СкандаУ “ развозва фамилията си с ретро автомобил 

Виждате и сами, че с такава рокля няма по какъв начин да не се покажат ареолите на който и да било. Ние обаче нямаме срещу, че Андреа повтаря точно тази рокля, подчертаваща самоуверено обилните ѝ извивки.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР