Андреа Банда се провали зрелищно като водеща на Вечерното шоу“

...
Андреа Банда се провали зрелищно като водеща на Вечерното шоу“
Коментари Харесай

Андреа Банда срината след грандиозния провал

Андреа Банда се провали зрелищно като водеща на „ Вечерното шоу “ по Българска национална телевизия, където наследи мястото от Георги Любенов. Жестока рецензия засипа инфлуенсърката, която изгледа първото си предаване от Франция, където сега кара ски, написа в. „ Уикенд “.

„ Обещавам да почитам разпоредбите и формата на предаването. И да чувам повече, оказа се, че съм надзор фрийк. Това не е Банда Банда Шоу, това е предаване със лични правила и рамки и аз ще вляза в тях, и ще видя на какво ще ме научат и кои рамки ще огъна. И ще се развличам. Ще има ups and downs (горе и долу), ще прегърна кринджа и съм подготвена на някого да не му хареса нещо, което мой посетител или аз съм споделила. Чуйте ме – ще направя най-хубавото, което мога, с това, което ми е обещано. Около мен има положителни хора, които желаят нещата да се случат. Благодаря за обичта, по-късно отпътувам за Франция, като дойде, ще отворя бутилка шампан и ще давам отговор. Благодаря на продуцентите и на Българска национална телевизия за това, че дават такава роля на някого от моето потомство. Време ни е, ретинола играе всяка вечер “, написа новата водеща в инстаграм.

Тя прецизира още, че към този момент е снимала три излъчвания. „ Втория път, когато влязох в студиото, си споделих монолога и записахме три издания “, хвали се инфлуенсърката, която решила да стане лице на Българска национална телевизия „ от любознание, от предпочитание да видя какво е да водиш самичък, поради опцията да се срещам с всевъзможни хора и да повеждам диалози с тях “.

В първото си предаване Андреа бе заложила на панталон и бюстие с голямо деколте. По-голяма част от феновете не можаха да откъснат очи от бюста на тв водещата и даже се питаха дали не е поставила силикон. Не, не е! Просто си има гърди, макар слабото си тяло. Брюнетката бе подчертала точно прелестите си, само че даже и те не съумяха да спасят ситуацията. Банда е много пренавита и това отблъсква феновете сходно на Петя Дикова, която непрекъснато ахка, охка и се тюхка. Андреа в действителност се стараеше, само че не спираше да ръкомаха по време на цялото предаване, като че ли ловеше думите из студиото. Макар и симпатична, някогашната кореспондентка от „ На кафе “ си навлече куп рецензии.

„ Водещата е потресаваща... Слава богу, че гостите имат изявленията и при по-читави водещи и можеш да си изградиш визия за тях, и то съответна... Това предаване с тази водеща си отива скоро, никой мислещ човек не би си го предизвикал повторно... “ – написа фен, който повече няма да гледа Българска национална телевизия в четвъртък вечер.

„ Работя от дребна и съм генерирала значително медийно наличие. Аз съм първата жена, водеща на вечерно шоу. Аз съм актуалният Колю Фичето “ – не спираше да се хвали дребното миньонче, най-вероятно по сюжет.

Андреа съобщи, че татко й към този момент не е милионер, а е някогашен милионер. Така ставало с бизнеса у нас, сподели тя, само че не дефинира какво тъкмо има поради. „ Сигурно тя го е банкрутирала. Чантите й костват по 5–10 бона – „ Шанел “ и „ Ив Сен Лоран “, а пантофките „ Диор “ – разясняват през смях в обществените мрежи.

Първите посетители на предаването бяха Николаос Цитиридис, Боро Първи и Мила Михова. Николаос и Мила избавиха ситуацията и се получи почти забавен диалог.

„ Би следвало умните и надарени хора да отхвърлят присъединяване в такова преливане от пусто в празно. Те са потвърдили себе си и могат да си разрешат да избират. Да се желае самопризнание от Мила, че е инфлуенсърка и това да е акцентът в предаването, без да се акцентира на огромните ѝ професионални триумфи, е насмешка с гения. Жалко за Българска национална телевизия! “ – скърбят фенове.

Само за няколко часа на страницата на националната телевизия се изляха към 200 коментара и от тях единствено трима души пожелаваха триумф на другояче миловидната водеща. Определено това не е подобаващото занятие на Андреа и нека в най-скоро време успее да откри себе си.

„ Пълен смут! Няма по-противно и досадно създание, а за гласа и дикцията й да не приказваме въобще, цялостното й наличие на екран ни кара незабавно да сменим програмата, тъй че подобен автогол си забиха... Кой реши, че това момиче става за водещ? Контрастът Георги Любенов и тя бе голям. Това шоу до момента бе прекомерно скучно, откогато се появи Георги Любенов и вля пресен лъх... Защо Българска национална телевизия ни мъчи с тези млади и некадърни недоразумения? “ – написа фен, а различен добавя: „ Това „ неразбирателство “ напълно ще отблъсне хората. Където и да се мъчат да пробутат това момиче, очевидно е, че не става! Не е належащо въобще да се опитва! Зрителите не заслужават това! Не ги подценявайте! “.

От известните лица само журналистка Лияна Панделиева изрази мнението си за инфуенсърката.

„ Напълно изгубено време от живота ми, което посветих на най-смазващо неуместно, неспособно, самоинициативно и лишено от обикновен смисъл вечерно шоу на Българска национална телевизия с водеща Андреа Банда Банда. Бях длъжна да отделя това време, тъй като тематиката потегли още преди няколко дни. Андреа Банда Банда се показа като „ един тип актуалния Кольо Фичето, който прави мост сред поколенията в свят, в който множеството девойки желаят да бъдат Николета Лозанова “. А? Върнах обратно фразата, с цел да съм сигурна, че съм чула. Ясно. Тя е образована. Знае за Кольо Фичето! Покани за първи посетител, уволнен водещ поради нула рейтинг в конкурентна телевизия, и приказваха толкоз втрисащи нелепости, че не намирам аналог – с изключение на със самия Цитиридис, евентуално. После с Цитиридис отидоха до празна гарафа на необичайно стърчаща мебел – нещо като бар, нещо като маса – и Банда Банда рече, че трябвало да има някой да забърква коктейли, само че нямало да има.

И откъс на неин апел към феновете във връзка с идващия посетител:

„ Значи извънредно доста за мене хора начи слушайте го щото нали “. Следва показване на оперната певица Мила Михова: „ Ся...тя е от сферата на операта... с помощта на нея отивам на опера най-малко един път в годината! За мен беше безспорна горделивост и извънредно доста благодаря на теб... “

Помахването най-после в жанр „ кралица на церемониал “ бе... ох, бееее. Както рече Цитиридис: „ Това е. Приключванка. “ Горещите поддръжници на гения и упоритостта за медийна изява на Банда Банда да заповядат. Добрата вест е, че по линия на баща си Банда Банда разполага с още куп други житейски благоприятни условия “ – написа Панделиева и добре разказа първия брой на шоуто, което надали ще изкара дълго с тази водеща.

Агонията е огромна, а безинтересните посетители способстват за ниския рейтинг на шоуто. Във втория епизод на „ Вечерното шоу “ Андреа Банда беседва с Анелия Луцинова, Играта, Светла Иванова и Елия Тодорова. Горкият фен, който е заставен да търпи „ звезди “ от нафталина или никому незнайни лица.

Близки до Андреа издават, че тя е приела доста трагично изригналия яд против несъответстващото й наличие на екрана. Милионерската дъщеря е много сензитивна и постоянно изпада в депресивни положения, съпроводени с паник офанзиви. Преди време тя слезе от ефира на „ На кафе “ точно с цел да отиде на терапия след нервозен срив. Остава мистерия, за какво освен това състояние свръхамбициозната дама се пъне да си играе на медийно лице – видно е, че нито става за тази работа, нито пък може да понесе справедливото отвращение на феновете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР