Андреа Банда поддържа редовно присъствие в социалните мрежи заради постоянните

...
Андреа Банда поддържа редовно присъствие в социалните мрежи заради постоянните
Коментари Харесай

Най-накрая: Ето кой е бащата на Андреа Банда Банда

Андреа Банда поддържа постоянно наличие в обществените мрежи поради непрекъснатите си интензивности като инфлуенсър. Но макар известността си, тя от години крие фамилията си от любопитните погледи.

Отдавна е ясно на обществеността, че брюнетката не е нормално момиче, а е милионерска наследница, което евентуално е повлияло и за развоя на доста от професионалните ѝ благоприятни условия, както и за това тя да се устоя от години в обществените мрежи.

Бъбривата брюнетка е щерка на предприемача Красимир Петков Влъчков, който е част от директорския съвет на " Топлофикация Банско ". Освен това той е и съучастник в редица сдружения. Запознати издават, че Влъчков е вкарал в бизнеса и младия мъж на Гала – Стефан Николов, като по този метод съумял да бетонира наличието на наследницата си в предаването.

В един миг обаче инфлуенсърката реши, че изявите в " На кафе " ѝ идват много нагоре и напусна, сякаш с концепцията да търси себе си, написа " Флагман ". Преди броени дни тя се осмели да покаже за сефте татко си, който я возил по задания наскоро.
 Андреа Банда Банда най-сетне сподели богатия си татко (СНИМКА) - 2
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР