Андреа Банда Банда упорито настоява, че се връща в предаването

...
Андреа Банда Банда упорито настоява, че се връща в предаването
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда твърди, че се връща в „На кафе”

Андреа Банда Банда настойчиво упорства, че се връща в предаването „ На кафе ” по Нова тв, където водеше графа до преди няколко седмици. Симпатичната брюнетка си взе отмора, защото стресът й пристигна допълнително и безсънието е измежду резултатите. Завръщането на Андреа Банда се смяташе под въпрос, само че самата тя се издаде преди дни, че това ще се случи.

Това се случи около обявата за работа, която показа в инстаграм. Ценен кадър напуснал екипа на Андреа, което наложило да търси различен подобен. Тя добави, че все би трябвало да се върне на работа в малкия екран, като вместо да изпише думата, постави картинка на тв екран. „ Иначе каква гигантска загуба за българския фен ”, прояви възприятието си за комизъм Андреа Банда Банда. Тя се извини, че не е дала отговор на всички, които са й писали за реклама, само че не им е дала отговор. „ Не съм нуклеарен физик, само че толкоз мога сама ”, написа бърбораната. Тя се извини и за това, че не може да взима стажанти на този стадий, защото няма опция да отделя време за образованието им. Има потребност от помощ и споделени отговорности. „ Имам много работа и все готина, само че съм цялостен безпорядък и нуждая се някой да менажира. За мен е значимо да намеря някой, от когато и аз мога да се изучавам и с който мога да споделям отговорността - би могъл да вземе решение вместо мен, в случай че фокусът ми е върху друга задача ”, показа Андреа Банда.

Засега не е ясно по кое време брюнетката се връща в „ На кафе ”, само че от последните й видеа в обществената мрежа стана ясно, че евентуално ще е с нова графа. Идеята й е за различен панел в предаването. Андреа щяла да го води и ще включва титулярката на предаването Гала, както и други двама посетители, като ще разискват настоящи тематики. Андреа Банда Банда стартира тази концепция преди време, само че до момента не съумя да я осъществя. Според осведомени обаче това едва ли ще се случи скоро, защото екипа на предаването не я желал, писа Уикенд. Междувременно брюнетката падна и си нарани ръка и пръст. „ Не мога да си подвигам ръцете, с цел да си измия косата и би трябвало да отивам на коафьор, тъй като си нямам един у дома ”, пошегува се тя в обществената мрежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР