Андреа Банда Банда щяла да води нова рубрика в На

...
Андреа Банда Банда щяла да води нова рубрика в На
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда твърди, че се връща на ефир

Андреа Банда Банда щяла да води нова графа в „ На кафе “ по Нова тв
Андреа Банда Банда настойчиво твърди, че се връща в ефир в предаването „ На кафе “ по Нова тв, където водеше графа до преди няколко седмици – написа в. „ Уикенд “. Амбициозната брюнетка си взе отмора, той като стресът й пристигна допълнително и безсънието е измежду резултатите от него. Завръщането на Андреа Банда Банда се смяташе под въпрос, само че самата тя се издаде преди дни, че това в действителност ще се случи – отбелязва изданието.

Всъщност брюнетката показа една публикация за работа в обществената мреже Инстаграм. Ценен кадър напуснал екипа на Андреа Банда, което наложило да търси различен на неговото място. Тя добави, че все би трябвало да се върне на работа в малкия екран, като вместо да изпише думата, постави картинка на тв екран.
„ Иначе каква гигантска загуба за българския фен “ – показва възприятието си за комизъм Андреа Банда Банда. Тя се извини, че не е дала отговор на всички, които са й писали за реклама.
„ Не съм нуклеарен физик, само че толкоз мога сама “ – написа устатата дама. Тя се извини и за това, че не може да взима стажанти на този стадий, защото няма опция да отделя време за образованието им.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР