Андреа Банда Банда от 6 години има любовна връзка, но

...
Андреа Банда Банда от 6 години има любовна връзка, но
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда никога няма да се омъжи! Кой ще иска такова „чудовище”, което „к@стрира” мъжете


Андреа Банда Банда от 6 години има любовна връзка, само че към момента не е нахлузила годежен пръстен и повода е единствено в нея. Характерът на милионерската дъщеря бил толкоз ужасяващ, че животът с нея до края на дните му отвращал приятелят  й Иван Ганчев.

Той е на съвсем 40 година (39), само че това не пречи на Банда да го командва. За разлика от нея, Иван има постоянна кариера. Той работи в областта на финансите, като е шеф в ДЗИ.

Мнозина от познатите им се чудели по какъв начин по този начин сериозен мъж като Иван може да живее с повърхностната и лигава инфлуенсърка, която дори няма специалност, а разчита единствено „ тати ” да я уреди тук и там.

Истината е, че явно Андреа Бандра Банда държи гаджето си на каишка. Тя не му давала да взима никакви решения и напълно доминирала в тяхната връзка.

„ Мила и добра жена ”е последното, което може да се каже за някогашната панелистка на Гала. Затова и на никое място не се задържа на работа. Зад екрана Банда Банда била с безконечни искания и се опитвала да раздава команди на сътрудниците си, както го прави у дома с Иван.

Властната природа на инфлуенсърката отблъсквала доста хора. Затова тя нямала доста другари и постоянно се натрисала в компанията на гаджето си.

Андреа чакала с неспокойствие предложение за брак от мъжа до нея, само че той се правел на заплеснат. Времето тече и скоро забременяването може да стане единствено мираж. Ето за какво инфлуенсърката желала час по-скоро да се омъжи, само че единствено по този въпрос не можела да заповяда на Иван.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР