Андреа Банда Банда, който преди блестеше в шоуто на Гала,

...
Андреа Банда Банда, който преди блестеше в шоуто на Гала,
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда предаде Гала, ето къде ще води

Андреа Банда Банда, който преди блестеше в шоуто на Гала, към този момент има нова работа. Красавицата стартира в Българска национална телевизия, където ще презентира и разяснява най-нашумелите и забавни тематики към международното състезание по футбол в националната телевизия. Тя ще се изявява във футболно предаване „ Трето полувреме ".

От 20 ноември 2022 година /неделя/, ефирът на Българската национална телевизия ще бъде превзет от Световното състезание по футбол в Катар 2022.

" Трето полувреме " е запазената марка на Българска национална телевизия. Преди и след всеки мач в позицията на водещи ще се редуват Илиян Енев и Иво Бързаков, а особено присъединяване в студиото ще взима един от най-популярните инфлуенсъри и лица, познати от телевизионния екран - Андреа Банда Банда.

Андреа ще намира, презентира и разяснява най-нашумелите и забавни тематики към международното състезание по футбол, ще насочва провокации към почитателите от ефира, с цел да изпращат любопитни видеа, които ще вземат участие в лотария за награди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР