Андреа Банда Банда е доказателството, че само с пари нищо

...
Андреа Банда Банда е доказателството, че само с пари нищо
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда е пълен провал! Срина БНТ, а мъжът й не ще и да чува да е с нея до живот

Андреа Банда Банда е доказателството, че единствено с пари нищо няма да постигнеш на този свят. Тя е тотално неориентирана в живота и не знае по какъв начин да пробива. Затова се постанова непрекъснато „ тати ” да я стартира.

След като се провали в няколко излъчвания, брюнетката стана даже водеща на вечерното шоу на Българска национална телевизия. Защо тъкмо тя, не е ясно, в случай че няма грам опит като водеща, а и даже не е хубавица като една друга връзкарка – Натали Трифонова.

Банда Банда не става за тази работа и това се видя още при първото излъчено предаване. Ето за какво от Българска национална телевизия са сключили контракт с нея единствено за 20 излъчвания, т.е. до месец юни. За идващия тв сезон ще се търси нов водещ.

Поредният професионален неуспех на Андреа се възpриел доста зле от нея. С дни не желала да излиза, смазана от рецензиите на феновете и идното уволняване.

Андреа Банда Банда няма и рамо, на което да поплаче. Мъжът, с който живее, не демонстрира необикновен интерес към нея и нейните усеща. Неслучайно двамата трансферираха 30-те години, само че още нямат деца. Той настръхвал при мисълта, че до живот може да бъде с тази властна жена.

Андреа стана известна в интернет пространството още като студентка преди десетилетие. След като приключи висшето си обучение в Англия, тъй като е доста „ оправна ”, се върна в България „ тати ” да й откри работа.

Горкият човек какво ли не опита, само че дъщеря му не става за малкия екран. Най-шумният й неуспех беше в „ На кафе ” по Нова, където стана за смях на дребни и огромни.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР