Андреа Банда Банда е доказана некадърница в областта на телевизията,

...
Андреа Банда Банда е доказана некадърница в областта на телевизията,
Коментари Харесай

Жесток удар! Некадърната връзкарка Андреа Банда Банда съсипва Жоро Любенов, краят му ще е мъчителен...

Андреа Банда Банда е потвърдена некадърница в региона на малкия екран, само че наглостта й е безумно огромна и тя продължава да употребява връзките и парите на татко си, с цел да се появява в ефир, въпреки никой да не желае да я гледа.

Съвсем скоро се чака тя да „ озари ” „ Вечерното шоу ” на Българска национална телевизия. Както постоянно, рейтингът му не върви и от малкия екран търсят разновидности да го съживят.

Избрали са обаче допустимо най-лошия вид. Банда Банда ще се появи като партньорка на водещия Георги Любенов. Очаква се това, че е жена и разликата във възрастта й с Жоро, да се хареса на феновете.

От няколко месеца Любенов е водещ на шоуто. Какво ли не направиха продуцентите, с цел да потръгне, само че откогато излезе на бял свят преди 4 години, предаването е непрекъснато пред цялостен провал.

В момента се води обновяване за пети път. През 2020 година шоуто потегли с Митко Павлов отпред. После като водещ го смени артистът Ники Станоев. След него се опитва и артистът Орлин Павлов. От септември на предходната година Георги Любенов е водещ на шоуто, а в този момент се чака да получи поддръжка от Андреа Банда Банда.

Последната обаче е потвърдена некадърница в тв средите. Като панелистка в „ На кафе ” по Нова телевизия се провали тотално. В края на 2022 година пък стана за смях като част от екипа на Българска национална телевизия, отразяващ Световното по футбол в Катар.

Инфо: Crimesbg.com                                                                                     

Тагове: Андреа Банда Банда Георги Любенов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР