Андреа Аксе от Hell`s Kitchen се оказа голяма скрита лимонка.

...
Андреа Аксе от Hell`s Kitchen се оказа голяма скрита лимонка.
Коментари Харесай

Андреа от Hell`s Kitchen се оказа скрита лимонка! Вижте с какво още се занимава красавицата

Андреа Аксе от Hell`s Kitchen се оказа огромна скрита лимонка. Привидно скромния ѝ тип в предаването, тя накара феновете да се съмняват. 31-годишната красавица от Холандия споделя, че наследява пристрастеността към кулинарията от майка си. В Холандия е имала лична компания за таксиметрови услуги и 5 години е била водач на такси. Почти не приказва български. Сред заниманията й са рисуването, кик бокса и спортните коли. Определя се като директна. 

Освен всичко това обаче Андреа се подвизава и като модел, научи Sofia24.bg след бърза информация. Тя има уебсайт, в който е разказан обстоен ценоразпис за фотосесии, като популяризира долни дрехи, бански, аксесоари и взе участие в реклами. За 4-часов работен ден Андреа взима 420 $, а за цялостен - 720 $.

" Аааа толкоз красноречиви фотоси има в нета,че няма потребност от повече опознаване ", разясняват по нейн адрес почитатели на " Кухнята на пъкъла " във Facebook.

Друга забавна детайлност е, че хората са попаднали на профил на Андреа в известната платформа OnlyFans, където тя качва много горещи фрагменти по долни дрехи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР