Андреа Аксе, която стана разпознаваема след последния сезон на Hell's

...
Андреа Аксе, която стана разпознаваема след последния сезон на Hell's
Коментари Харесай

Връщане към корените: Готвачката Андреа пак показва на воля пищните си гърди

Андреа Аксе, която стана разпознаваема след последния сезон на Hell's Kitchen, се завърна в Instagram с гръм и тропот. Едрогърдата кулинарка може и да не стигна доста надалеч в шоуто, само че пък в обществените мрежи натрупа нови почитатели.

Известно е, че мацката приготвя свое предаване за готвене, само че детайлностите още не са ясни. Не това обаче е значимото, а че Аксе още веднъж реши да демонстрира огромните си бомби. Припомняме, че хубавицата внезапно спря да качва еротични фотоси, с които в действителност стана интернет сензация.

Виж още: Вдига всевъзможни самолети: Ето я най-сексапилната българска стюардеса, обича да върви без бельо 

Секси кулинарката обаче реши още веднъж да покаже на почитателите си, че нейната палава страна не е изчезнала сред тиганите и тенджерите. Андреа постна няколко много разкрепостени снимки, като този тук прикова вниманието на мнозина, които я засипаха с похвали и палави предложения.

Виж още: Нов звезден баща? Джино Бианкалана стана татко за първи път, обърна се към обичаната с думи на любов 

" Толкова си прелестна. Съвършена си ", " Красива и супер сексапилна жена си, Андреа ", " Секси, възбуждаща и предизвикателна ", пишат част от стотиците изредили се в мненията почитатели на Аксе. Е, кое не е по този начин? 

Виж още: Навръх ЧРД: Теди Тодорова разгласи пола на бебето със непретенциозно празненство, ето по кое време ще ражда

Андреа се е захванала съществено с кулинарните си планове, еротичните фотосесии и инфлуенсърска активност в Instagram. Готвачката бе изчезнала от нета, само че напоследък се завърна, както отбелязахме към този момент. Браво, Андреа, отлично, Аксе! Продължавай все по този начин да радваш почитателите си, а и нас.

Виж още: Защо използваха сурогатна майка: Приянка Чопра и Ник Джонас споделят!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР