Андреа, ако наистина си била жертва на насилие, недей да

...
Андреа, ако наистина си била жертва на насилие, недей да
Коментари Харесай

Андреа БИТА за 5 минути! Фенове: Не мълчи за насилието

„ Андреа, в случай че в действителност си била жертва на принуждение, недей да мълчиш! “ Този зов насочиха почитатели към фолк певицата Андреа , видя HotArena .

Последователите й са мощно обезпокоени, откакто изпълнителката се появи цялата насинена. Снимката бе оповестена в Инстаграм профила й, а единствено 5 минути по-късно изчезна.

В идващите сторита на Андреа пък нямаше и диря от побой. Бита ли е Андреа или всичко е било единствено спектакъл? Този въпрос си задават всички и от ден на ден стартират да се съмняват, защото певицата си наподобява здрава и щастлива.

5-те минути, през които фотографията бе онлайн, провокираха ужас измежду почитателите й. „ Извинявай, че споделих истината “, написа Андреа под фотоса, с което загатна, че е насинена от Кубрат Пулев поради разкрития по отношение на любовницата му. Други обаче са на мнение, че провокативната изпълнителка разиграва спектакъл и Кобрата не я докосвал с пръст, написа „ България Днес “.

Оттогава певицата не е коментирала абсурда с изневерите на боксьора в мрежата. Близките й са безапелационни, че не трябва да мълчи и би трябвало да разкрие всичко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР