Андре Вилаш-Боаш е фаворит за нов наставник на Лацио. Според

...
Андре Вилаш-Боаш е фаворит за нов наставник на Лацио. Според
Коментари Харесай

Андре Вилаш-Боаш е фаворит за нов треньор на Лацио

Андре Вилаш-Боаш е любимец за нов ментор на Лацио. Според информация на " Il Tempo " и " LaLazioSiamoNoi ", португалецът ще дойде в Рим, с цел да договаря с президента на клуба Клаудио Лотито.

Лацио незабавно се нуждае от нов треньор, откакто стана ясно, че Симоне Индзаги ще си тръгне след приключване на контракта му през юни. Той имаше предложение да преподпише до 2024 година, като бе дал кардиналното си единодушие, само че на идващия ден промени мнението си, откакто Интер предложи да удвои заплатата му. Така експертът ще си тръгне от " Олимпико " на 30 юни, с цел да поеме " нерадзурите ".

Веднага се появиха разнообразни претенденти за негов заместител, като измежду спряганите имена бяха тези на Маурицио Сари, Деян Станкович и Синиша Михайлович. Сега обаче се счита, че Лотито е спрял избора си на Вилаш-Боаш.

Португалският експерт до момента е бил отпред на Порто, Челси, Тотнъм, Зенит и Олимпик (Марсилия). Той обаче напусна френския клуб през февруари, откакто влезе в спор с шефовете, които купиха Оливие Нтчам без да изискат неговото единодушие.

Ако Вила-Боаш поеме Лацио, това ще е първият му италиански клуб. С неговото предопределение " Орлите " ще хвърлят ръкавицата към безконечния зложелател Рома, който пък избра за нов ментор различен португалец - Жозе Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР