Андре Токев иска да излиза от панделата в Казичене, пише

...
Андре Токев иска да излиза от панделата в Казичене, пише
Коментари Харесай

Шеф Токев напира да излезе предсрочно от пандиза

Андре Токев желае да излиза от панделата в Казичене, написа „ България Днес “ позовавайки, се на свои източници съда.

Кулинарният мастър е подал молба за предварително условно освобождение, защото половината от наказването му към този момент изтече, и въпреки всичко е образцов пандизчия. Готвачът няма желание да стои там повече от нужно, пет месеца от присъдата му минаха и Токев желае да се махне минута по-скоро. Ресторантът му мъчно се управлява зад решетките.

Той заставам в панделата малко над 5 месеца, а наказването му е 10. Токев работи като готвач всеки ден, защото в пандиза няма почивки, пандизчии те няма по какъв начин да останат без храна. Ако работиш в пандиза, било то вътре, като Токев, в кухнята, или на външни обекти, два излежани дни се броят като 3. Готвачът не е правил проблеми, работи старателно и от известно време е поставил шапката и е запретнал ръкавите в кухнята. Софийският градски съд ще прегледа молбата на Андре в най-кратко време. Шансът кулинарят да бъде освободен е значителен.

Дори и да не бъде пуснат от Казичене, Токев ще излезе, след не повече от два месеца тъй като работи старателно и е пандизчия за образец. Шефът се подвизава от известно време в затворническата кухня, само че работата там не е по-леко в сравнение с е в влиятелният му ресторант в центъра на София.

Токев бе закопчан на 31 октомври след сигнал на жители на телефон 112 за пикап по джанти, който криволичи рисково по Околовръстното. Из нета плъзнаха фрагменти, които демонстрират по какъв начин Токев кара близо километър единствено по джанти, а най-после едната се възпламенява. Готвачът подписа съглашение с Районната прокуратура и получи седем месеца затвор, санкция от 450 лева и книжката му бе отнета за година и половина. Към присъдата му се прибавиха 3 месеца от предходна условна присъда./Хотарена

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР