Андре Токев говори за първи път в ролята си на

...
Андре Токев говори за първи път в ролята си на
Коментари Харесай

Андре Токев: Тук, в затвора, осъзнаваш много неща по друг начин!

Андре Токев приказва за първи път в ролята си на пандизчия - от затворническото общежитие в Казичене. Той даде изявление на журналиста Мартин Карбовски, в което сподели доста любопитни неща.

Едно от тях е, че Токев признава намерено, че е заслужил наказването си.



"Затворническото общежитие е прелестно място ", декларира началник Токев и твърди, че там му харесва, тъй като има време да тренира и чете.

"Тук, в пандиза, осъзнаваш доста неща по различен метод ", разяснява готвачът.

Токев упорства, че повода за случилото се Околовръстното шосе е стресът, в който живеел през последните години.

"Колкото и необичайно да звучи, преди преживявах бърнаут, бях "прегрял ", а в този момент тук, в пандиза, осъзнах някои неща по различен метод. Много по-добре мога да помисля за досегашния, сегашния и бъдещия ми живот. Това място те кара да се осъзнаеш и аз се възползвам, че мога да премисля живота си ", споделя Андре.

Признава, че другите пандизчии са забавни, колоритни и научава разнообразни неща от тях. А също по този начин - че няма по-специално отношение към него в пандиза.

"Никой не те гледа по различен метод, няма неприятно отношение към мен. Даже егото ми малко се "прибра ", което за мен самия е доста по-добре. Понякога хората тук са доста по-чисти, защото сме на едно равнище, ние всички сме пандизчии. "

Любопитен факт също по този начин е, че измежду останалите в Казачине пандизчии имало и хора, които са били посетители на шефа в ресторанта му.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР