Андонов очевидно наистина не разбира от жени. В Мария няма

...
Андонов очевидно наистина не разбира от жени. В Мария няма
Коментари Харесай

Брутално! Бившият на Мария забрави, че има деца. Митко Андонов „оправя“ снахата на цар Киро, която прилича и действа като жив парцал (СНИМКИ)

Андонов явно в действителност не схваща от дами. В Мария няма грам съблазън, а актуалната му възлюбена без грим несъмнено е по-страшна от Серина Уилямс.

 

Митко обаче явно е вманиачен по нея. Тайно я водел на екзотични екскурзии. Двамата към този момент са ходили като двойка в Дубай, Турция, Мароко и Италия. На всичкото от горната страна й е купил голям „ Мерцедес “

Бизнесменът сега е женен за някогашната си секретарка, с която изневеряваше на Мария. Има дете от нея, което значи, че той има две деца, тъй като преди този момент и фолк дивата роди от него.

 

Митко обаче въобще пренебрегнал, че има деца и се забавлявал с избраницата си. Предвид неглижираното държание на Мария, очевидно Марая е пораснала в същински пъкъл, тъй като и двамата й родители за нищо не стават.

 

Андонов работи по този начин в последните дни, като че ли има любовна магия от любовницата си. Само по този начин можем да си изясни, всички пари, които пръсна по нея. Освен почивките, Андонов купил цялостен бизнес на Венета. Става въпрос за магазин за облекла.

 

Грозноватата „ кифла “ обаче била толкоз простовата, че дори и магазина не можела да върти както би трябвало. Накрая най-вероятно ще го банкрутира от некадърността си, шушукат злите езици.

Да забравиш за децата си, с цел да „ оправяш “ подобен парцал, в действителност би трябвало да си мегазагорял. Митко Андонов стана за срам с новата си държанка.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР