Андонов е забелязан да разтяга тънки питиета в лъскав столичен

...
Андонов е забелязан да разтяга тънки питиета в лъскав столичен
Коментари Харесай

Бившият на Мара Отварачката се страхува за живота си! Защо барети дишат във врата му

Андонов е видян да разтяга тънки напитки в бляскав столичен хотел под зоркия взор на трима въоръжени здравеняци, писа вестник „ Таблоид “, позовайки се на очевидци.

„ Гардовете му не са хванати от улицата биячи. Става дума за някогашни барети, което значи, че са специалисти по защита, добре подготвени за реакция във всевъзможни обстановки, само че и добре платени”, обясниха осведомени с тънкостите на занаята.

Според тях, наемането на чиновник от спецотряда на баретите, коства най-малко 3 бона на месец. „ Най-добрите стигат и до 5000 лв.. Така излиза, че ката месец Митко Андонов, наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград, пръска към 10 бона за персоналната си сигурност. Въпросът е за какво. Досега движеше умерено и без „ гардероби” до себе си. Вече потеглиха спекулации, че го е боязън от атентат или отвличане”, светнаха ни познати на предприемача.

По думите им, с цел да влезеш в полезрението на бандити, които се занимават с отвличания, би трябвало да си се набъркал в горист бизнес, който да ти носи луди кинти. „ Никой не знае за какво му е такава солидна защита, той заобикаля да приказва по темата”, признаха източниците на „ Таблоид”.

Спекулациите са, че страховете му се усилили след отвличането на 25-годишния Адриян Златков, наследник на притежателя на оборотния търговец на скъпарски лимузини Тони Златков. След 12 дни в плен младият мъж бе върнат дезоириентиран, само че в положително здраве. За живота му беше заплатен откуп от над 1 милион лв.. За да не го споходи такава орис, туширал съществено страховете си, като наел барети за телохранители.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР