Анджи Уайт никога не е искала да получи устройство Alexa

...
Анджи Уайт никога не е искала да получи устройство Alexa
Коментари Харесай

Как гласово активираната Алекса направи лъжец от чудовището, което уби абсолютно невероятно Анджи

Анджи Уайт в никакъв случай не е желала да получи устройство Alexa - в действителност тя ненавиждаше концепцията за гласово задействания виртуален помощник.

„ Тя беше непреклонна, казвайки „ Няма да получа, в никакъв случай няма да получа. Не желая някой да ме слуша от самото начало “, споделя сестра й Лора Харви, на 36 години. Но както доста други, Анджи, на 41 години, в последна сметка се поддаде на новата технология. Толкова доста, че тя ги имаше в множеството стаи на дома си в Суонзи, който споделяше със брачна половинка си Даниел Уайт.

Те щяха да се окажат точното нещо, което й отнесе справедливостта... в нощта, когато той брутално умъртви нея. В ранните часове на 22 октомври 2022 година насилственото страшилище Даниел, тогава на 36 години, щракна.

Неговата в миналото упоена брачна половинка Анджи планираше да го напусне на идващия ден, с цел да избяга от насилието му. Разярен, той разрушил заключената врата на спалнята, където тя спяла, почнал да я души и по-късно отишъл в кухнята. Той извади нож, върна се в спалнята и преряза гъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР