Анджело и Стефания от Един за друг се една от

...
Анджело и Стефания от Един за друг се една от
Коментари Харесай

Далеч от родината, но все така влюбени: Ето какво се случва с Анджело и Стефи след "Един за друг"

Анджело и Стефания от " Един за различен " се една от младите двойки, които са все по този начин влюбени, щастливи и най-важното - дружно. След като се появиха слуховете, че две Яница и Момчил са се разделили, въпреки нищо да не е доказано, Анджело и Стефания наподобява са доста надалеч от сходни неща, само че са и на много километри от родината.

Двамата сега се намират в Швейцария и по-точно в Sursee, откъдето са се тагнали. Стефи е споделила в Инстаграм прелестни моменти от пътешествието им е в една от най-красивите европейски страни. В Швейцария е цялостно с невероятни гледки, културни и исторически забележителности, на които сигурно двамата са обърнали особено внимание.

Виж още: Холивуд има своята нова най-скъпоплатена звезда! Защо Netflix реши да даде 100 млн. на Даниел Крейг 

На стори красивата Стефи е качила още неповторими фрагменти, които са направени от водопада Енгстлиген, който се намира в Бернския планински регион, където наподобява са дружно с другари, а не са единствено двамата. Швейцарската им обиколка обаче не е единствената отвън родината за тази година, тъй като са посетили също полската столица Варшава. 

Виж още: Плановете ми за есента VS Делта: Мрежата избухна с мемета 

Хърватия също е била в листата с дестинации на Стефи и Анджело, откъдето също са споделили готини моменти, на които почитателите им се радват. Изглежда обаче, че двамата живеят напълно в чужбина, в случай че съдим от думите на Стефи, които е написала към фотографията тук:

" В чужбина сме, с цел да работим, само че и, с цел да дадем нужната отмора и независимост на съзнанието си. Имахме потребност да спрем, да се огледаме към себе си и да осъзнаем какъв брой доста хубост има на света. Благодарни сме за опцията и вятъра в “крилете ни ”, надяваме се да ни отвее на вярното място!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР