Анджелина Джоли заведе ново дело срещу Брад Пит, предадоха АП

...
Анджелина Джоли заведе ново дело срещу Брад Пит, предадоха АП
Коментари Харесай

Сагата продължава! Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу Брад Пит

Анджелина Джоли заведе ново дело против Брад Пит, предадоха АП и Българска телеграфна агенция. Актрисата упреква някогашния си брачен партньор в домашно принуждение.

 

Според Анджелина Джоли по време на полет през 2016 година Брад Пит е хванал главата й и я е разтресъл. След това артистът стиснал едно от децата им и блъснал друго, до момента в който те се опитвали да защитят майка си.

 

Описанието на претърпяното принуждение в частния аероплан идва на фона на желае от страна на Джоли, касаещ собствеността на френското имение и винарната на някогашните съпрузи.
 
Говорителят на Пит, който не е акредитиран да се изрича обществено, опроверга остро обвиняванията на Джоли, наричайки ги поредна офанзива, която единствено наранява фамилията.

 

Обвиненията в принуждение по време на полет с частния аероплан на фамилията бяха отправени скоро след самия полет. Детайлите обаче бяха отразени в бракоразводните документи и следствието на ФБР и службата за отбрана на децата и фамилията на Лос Анджелис. И двете институции не откриха причина за законови дейности против Брад Пит.

 

Според решението на съда грижата за децата е поделена на половина. Заседанието беше при закрити врата. По-късно това решение беше оспорено от Джоли и в последна сметка анулирано. Повече елементи от обвиняванията бяха разкрити през тази година, когато Джоли предприе правни дейности против ФБР. Първата медия, уведомила за правосъдното дело, беше „ Ню Йорк таймс “.

 

Според обвиняванията на Джоли на 14 септември 2016 година Джоли, Пит и техните шест деца пътували от винарната „ Шато Миравал “ във Франция към Лос Анджелис в Съединени американски щати. Пит почнал да се държи нападателно още преди отиването на летището, когато се конфронтирал с едно от децата. Анджелина Джоли попитала брачна половинка си какво не е наред. Пит я обвинил, че пази прекомерно децата и я атакувал вербално. По-късно той я блъснал в банята и траял да й крещи. Хванал главата й и я раздрусал, след това хванал раменете й и най-после я блъснал на пода. Едно от децата, което по това време било на възраст сред 8 и 15 години, се пробвало да отбрани вербално майка си и Пит се нахвърлил върху него.

Джоли се пробвала да спре брачна половинка си и като разследване от това гърбът и лакътят й били засегнати. Децата се пробвали да се защитят едно друго. Пит хванал едно от тях за врата и блъснал друго в лицето.

 

Според документите Пит заливал Джоли с бира, а децата – с бира и алено вино.

 

Джоли е дала показания пред ФБР в дните след полета. Показанията й по-късно са изменени.

 

Приложена е и фотография на лакътя на Джоли, където се вижда диря от пострадване. Според думите й Пит изпил две или три напитки, само че не изглеждал пийнал и можел да приказва ясно.

Изявление на ФБР гласи, че не е належащо в допълнение следствие.

 

47-годишната Джоли и 58-годишният Пит, и двамата носители на „ Оскар “, бяха измежду емблематичните двойки на Холивуд. Двамата имаха сантиментална връзка цяло десетилетие, преди да сключат брак през 2014 година Раздялата им беше оповестена през 2019 година от съда, само че разводът не беше финализиран поради финансови разногласия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР