Анджелина Джоли тайно си урежда срещи с мъже, като се ...

PromoMall.bg
Анджелина Джоли тайно си урежда срещи с мъже, като се

Анджелина Джоли ходи тайно по хотели с мъже

Анджелина Джоли скрито си урежда срещи с мъже, като се връща в играта на запознанства шест години след развода си с някогашния си брачен партньор Брад Пит.

Вътрешен източник разкрива пред Radar Online, че звездата от " Злодеида " кара мъжете, с които излиза, да подписват съглашения за неразкриване на информация (NDA).

" Тя кара момчетата да подписват съглашения за неразкриване на информация, урежда хотелски жилища - в никакъв случай под нейно име - и дефинира времето и в никакъв случай, но в никакъв случай не прекарва нощта с тях ", споделя вътрешният източник.

Изданието разкри, че холивудската дива не поема опасности, до момента в който върви на срещи, и излиза единствено с мъже, които познава посредством общи другари.

" Тя в никакъв случай не се записва в приложения или рискува с някой, който няма утвърждението на човек, на който има доверие ", разкри източникът.

Това се случва на фона на слуховете, че някогашният ѝ брачен партньор също се среща с Инес де Рамон " от месеци ", откакто се е срещнал с нея посредством " общ другар ". Съобщава се, че Пит чака с неспокойствие да се откри и да има още деца с новата си възлюбена, така като артистът е " изтощен от флиртовете " и " краткосрочните романси ".

Източник: glasnews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР

PromoMall.bg