Анджелина Джоли сподели своите притеснения и каза, че иска да

...
Анджелина Джоли сподели своите притеснения и каза, че иска да
Коментари Харесай

Анджелина Джоли, посланик на ООН, сподели, че се „моли за народа на Украйна“

Анджелина Джоли показа своите терзания и сподели, че желае да „ обезпечи отбраната и главните човешки права на бежанците в района “ на Украйна при нахлуването на Русия, оповестява списание „ People ”

Анджелина Джоли се „ моли за хората в Украйна “, поради съветската инвазия.

 

В изказване в Инстаграм профила си през вчерашния ден, актрисата, която също е специфичен делегат на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН) – показа, че прави всичко допустимо, с цел да обезпечи отбраната на главните човешки права на хората в района.

„ Вече видяхме, че има вести за жертви и хора, които стартират да бягат от домовете си, с цел да търсят сигурност “, сподели 46-годишната Джоли. „ Твърде рано е да се знае какво ще се случи, само че смисъла на този миг – за народа на Украйна и за интернационалното господство на закона – не може да бъде пресилено “, добави още актрисата.

Джоли също по този начин показа и връзка към изказването на ВКБООН, което гласи: „ Ние сме съществено загрижени за бързо влошаващата се обстановка и продължаващите военни дейности в Украйна “, написа списание People.

„ Хуманитарните последствия върху цивилното население ще бъдат опустошителни “, се оповестява още в изказването. „ Във войната няма спечелили, само че безчет животи ще бъдат раздрани. “

ВКБООН показа, че „ към този момент има известия за жертви и хора, които стартират да бягат от домовете си, с цел да търсят сигурност “, и прибавят още: „ Животът на жителите и гражданската инфраструктура би трябвало да бъдат предпазени и предпазени когато и да е, в сходство с интернационалното филантропично право “.

Според ВКБООН те „ работят с управляващите, Организация на обединените нации и други сътрудници в Украйна и са подготвени да дават филантропична помощ, където е належащо и допустимо. За тази цел сигурността и достъпът за филантропични старания би трябвало да бъдат обезпечени. “

„ ВКБООН работи и с държавните управления в прилежащи страни, призовавайки ги да държат границите отворени за тези, които търсят сигурност и отбрана. Готови сме да подкрепим напъните на всички за реагиране на всяка обстановка на наложително изселване “, прибавят още те.

ВКБООН споделя в своето умозаключение: „ Съответно ние засилихме интервенциите и потенциала си в Украйна и прилежащите страни. Оставаме твърдо ангажирани да поддържаме всички наранени групи от популацията в Украйна и страните от района “.

Русия стартира война в Украйна по-рано тази седмица, съгласно украинското държавно управление, като силите се движат от север, изток и юг. Атаката към момента се развива, само че се оповестява за детонации и въздушни удари, като заканите са ориентирани против столицата Киев, град с 2,8 милиона души.

Множество поданици са видяни да се пробват да избягат. „ Изправени сме пред война и смут. Какво може да бъде по-лошо? “, показа ужасена 64-годишна жена, живееща в Киев, пред Асошиейтед Прес.

Постъпката на съветския президент Владимир Путин към Украйна беше остро наказана от интернационалната общественост, в това число с икономическите наказания и натрупването на войски на НАТО в района. 69-годишният Путин упорства, че Украйна има исторически връзки с Русия и той работи в полза на по този начин нареченото „ миротворчество “, написа списание “People ”.

„ Молитвите на целия свят са с народа на Украйна довечера, защото те претърпяват непредизвикана и неоправдана офанзива от съветски военни сили “, сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, когато нашествието стартира тази седмица.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР