Анджелина Джоли смята, че е “невъзможно да бъдеш “перфектен родител,

...
Анджелина Джоли смята, че е “невъзможно да бъдеш “перфектен родител,
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

Анджелина Джоли счита, че е “невъзможно ” да бъдеш “перфектен ” родител, изключително в изискванията на пандемия. Според нея децата просто да желаят родителите им да бъдат “честни ” за своите неточности.

Звездата от „ Томб Райдър ” има шест деца дружно с някогашния си брачен партньор Брад Пит. Тя показа с други родители по време на продължаващата пандемия от ковид един значим урок, че не е допустимо да „ отговаряш на всички потребности на децата си “ от самото начало.

„ Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и татковци, които са с децата си вкъщи. Всички се надяват, че могат да създадат всичко вярно, да отговорят на всички потребности и да останат спокойни и положителни. Едно нещо, което ми оказва помощ да се оправя по-леко е тъй като знам, че това е невероятно ”, написа тя в списание „ Тайм “.

Анджелина упорствала децата да “не желаят ” родителите им да са “перфектни ”, стига да могат да бъдат “честни ” с тях за грешките си.

„ Прекрасно е да откриеш, че децата ти не желаят да си идеален. Те просто желаят да сте почтени. И да полагате най-много старания. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато сте слаб, толкоз по-силни могат да станат. Така демонстрират, че ви обичат и желаят да ви оказват помощ. Така че в последна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв метод те отглеждат и теб, родителя и „ растете дружно ”, написа още актрисата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР