Анджелина Джоли създаде нова марка за устойчива мода, която ще

...
Анджелина Джоли създаде нова марка за устойчива мода, която ще
Коментари Харесай

Анджелина Джоли в модния бизнес: „Ателие Джоли“ ще работи със стари използвани и неизползвани тъкани

Анджелина Джоли сътвори нова марка за устойчива мода, която ще разрешава на клиентите да възобновяват старите си облекла, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисата, режисьор и някогашен специфичен делегат на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците заяви, че този нов план, наименуван „ Ателие Джоли “, ще разчита на към този момент основани, само че неизползвани тъкани, както и на остарели употребявани материали.

„ Надяваме се да създадем общественост, изпълнена с креативност и ентусиазъм, без значение от социално-икономическия генезис на хората “, написа Джоли на уеб страницата на стилната марка. „ Ще наблегнем на хората, които ще вземат участие във всяко създание. “

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Angelina Jolie (@angelinajolie)

В екипа на „ Ателие Джоли “ ще се включат майстори шивачи и занаятчии от целия свят, като също ще има стратегии за чиракуване за бежанци и други надарени, недооценени обществени групи, изясни Джоли.

Също по този начин клиентите ще могат да възобновяват или преработват старите си облекла – по този метод ще има по-малко боклуци при производството на облеклата.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Angelina Jolie (@angelinajolie)

Идеята произтича от моята благодарност и надълбоко почитание към множеството шивачи и майстори, с които съм работила през годините, от желанието да се употребяват към този момент наличните висококачествени материали, както и неизползваните платове, сподели звездата.

Две от децата на Анджелина Джоли – Шайло и Захара, носеха тоалети от нейния списък на премиерата на кино лентата „ Вечните “ през 2021 година

Захара с роклята на мама Анджелина

Шайло с роклята на мама Анджелина

Източник: Ада Ефтимова/БТА
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР