Анджелина Джоли посети централата на ООН в Манхатън, за да

...
Анджелина Джоли посети централата на ООН в Манхатън, за да
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с безупречна визия в ООН СНИМКИ

Анджелина Джоли посети централата на Организация на обединените нации в Манхатън, с цел да се срещне с генералния секретар на организацията Антониу Гутериш. Холивудската хубавица е дипломат на благосклонност на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците.

За срещата Анджелина беше избрала тоалет, който стилните критици незабавно утвърдиха – бяла копринена риза, кафява пола вид „ молив “ и обувки в физически цвят. Червено червило и небрежна прическа допълваха визията на актрисата.

Анджелина Джоли е специфичен делегат на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците от 2012 година. Работата ѝ я води до страни като Камбоджа, Сиера Леоне, Танзания, Афганистан, Сирия, Судан, Еквадор, Колумбия, Кения, Намибия, Етиопия и доста други.

Тя работеше с военни бежанци, сираци от небогати страни, за опазването на дивата природа, образованието на децата и правата на дамите във връзка с половото принуждение в зоните на спорове.

тагове анджелина джоли оон посещаване визия  Анджелина Джоли с безупречна визия в Организация на обединените нации СНИМКИ  Анджелина Джоли с безупречна визия в Организация на обединените нации СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР