Анджелина Джоли отново всява страх в сърцата на омъжените жени.

...
Анджелина Джоли отново всява страх в сърцата на омъжените жени.
Коментари Харесай

Кой докарва пеперуди в стомаха на Анджи?

Анджелина Джоли още веднъж всява боязън в сърцата на омъжените дами. Този път нащрек застана не друга, а половинката на Итън Хоук – Райън. Изглежда звездата от „ Хакери “, която напълно скоро дефинитивно ще завърши развода си с Брад Пит, е хвърлила око на сътрудника си, с който са остарели познайници.

Двамата снимаха горещи подиуми в лентата Taking Lives и неотдавна са възобновили контакта си един с различен.

„ Итън и Анджелина към момента си спомнят носталгично фотосите на еротичните подиуми в Taking Lives, които вършиха дружно преди 15 години. Двамата са запазили другарски връзки от този момент, а неотдавна започнаха интензивно да си пишат и да се засичат по събития.

Анджи призна, че усеща пеперуди в стомаха всякога, когато види името му на екрана си “, разкри източник пред RadarOnline.

Макар досега звездите да не са си разменяли никаква фамилиарност, брачната половинка на Хоук била гневна и следяла зорко обичания си. Тя признала пред приятелки, че няма да се трансформира в новата Дженифър Анистън и да разреши на Джоли да ѝ отмъкне мъжа под носа.

„ Итън не е минал никакви граници, само че не стопира да прави похвали на Анджелина за сексапила ѝ. Той не е кьорав, а и самата Джоли не е от хората, които биха се отказали от някой мъж, единствено тъй като има халка на ръката “, разясняват от обкръжението на звездите.

Източник: tialoto.bg
Снимка: сп. Vanity Fair
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР