Анджелина Джоли отдавна се прави на супермайка. Тя отглежда 3

...
Анджелина Джоли отдавна се прави на супермайка. Тя отглежда 3
Коментари Харесай

Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка

Анджелина Джоли от дълго време се прави на „ супермайка ”. Тя отглежда 3 лични деца и 3 осиновени.  Но в нейното семейство не всичко върви толкоз безпрепятствено, както наподобява на пръв взор.

Когато децата бяха по-малки, разпоредбите в фамилията бяха  строги и някак странни. Анджи бе на мнение, че нейните 6 деца са си самодостатъчни и нямат потребност от друга компания. Никой от тях не посещаваше учебно заведение, образоваха се в дома си. Ако пък изникнеше проект да отидат някъде, изключително на среща с връстници, майка им постоянно ги придружаваше.

В момента всичките наследници на звездата пораснаха задоволително, само че строгата им и властна майка нито за момент не ги изпуска от взор. Но скоро папараците щракнаха Джоли с близначката Вивиен, до момента в който отиваха на разходка. Но очевидно и тя като Шайло към този момент е почнала да демонстрира темперамент.

От няколкото папарашки фрагмента се вижда, че Вивиан по никакъв начин не е възхитена от обстоятелството от лимитираната независимост поради майка си. Тя  очевидно се пробва да стои по-далеч от нея, върти очи когато Анджи каже нещо и като цяло не е радостна.

Някой може да си помсли, че в този миг близначката е била в неприятно въодушевление. Но няколко дни по-късно двете отново бяха видяни дружно, а мрачното лице на тийнейджърката още веднъж бе същото.

Интересно е, че до майка  си всичките деца наподобяват по този начин. Но щом се появи опция да бъдат сами, те се трансформират в напълно естествени младежи – усмихват се, майтапят се и се заливат от смях.

 

 

Автор: wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР