Анджелина Джоли изненада украинци, след като появи в кафене в

...
Анджелина Джоли изненада украинци, след като появи в кафене в
Коментари Харесай

Нищо специално. Само Лвов. Просто Анджелина Джоли

Анджелина Джоли изненада украинци, откакто появи в кафене в град Лвов. 46-годишната актриса притегли вниманието, влизайки облечена изцяло повърхностно, с цел да си купи кафе.

Тя бе снимана от почитатели, които споделиха видеото в обществените мрежи.



" Нищо особено. Само Лвов. Просто отидох да пия кафе. Просто Анджелина Джоли “, написа Мая Подгородецка, която разгласява къс клип с Джоли във Facebook.

„ Украйна просто е подкрепена от целия свят “, добавя дамата.

Холивудската звезда Анджелина Джоли се появи през вчерашния ден изненадващо в Лвов (Лвив). Това пък заяви губернаторът на украинската област Максим Козитски в Телеграм, написа " Гардиън ".

Според него Джоли, която е дипломат на благосклонност на Върховния комисариат на организацията за бежанците към Организация на обединените нации от 2011 година, пристигнала да се види с украинците, които са избягали от войната в другите елементи на страната в Лвов, тя се срещнала и с деца, които се лекуват след пострадвания, получени при въздушните удари на гарата в Краматорск при започване на април.

При тази офанзива над града в Източна Украйна изглеждаше, че целеустремено се обстрелват събраните най-вече дами и деца, които се опитваха да изоставен рисковия региона. Тогава бяха убити 52 души, имаше доста ранени.

" Тя беше доста трогната от историите на децата ", написа Козитски. " Едно от девойките съумя даже уединено да опише на Анджелина Джоли за фантазията, която има ", добави той.

Джоли се е видяла и с евакуирани хора на централната гара в Лвов, както и с украински доброволци.

" Посещението беше изненада за всички нас ", добави той. " Много от хората, които я видяха, даже не повярваха, че е тя. Но от 24 февруари насам Украйна сподели на света, че тук има прекалено много невероятни неща ", приключва той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР