Анджелина Джоли и Брад Пит са родители на шест деца

...
Анджелина Джоли и Брад Пит са родители на шест деца
Коментари Харесай

Анджелина Джоли преоткрива себе си


Анджелина Джоли и Брад Пит са родители на шест деца - Мадокс на 18 години, Пакс на 15 години, Захара на 14 години, Шайло на 13 години и близнаците Вивиан и Нокс на 11 години.
 Анджелина Джоли, Mon Guerlain и една рекламна акция в Камбоджа
В къщата на Анджелина Джоли в Камбоджа

Защо и на кого актрисата отвори вратите на дома си

Какво е възприятието да си майка на младежи споделя самата Анджелина в изявление за английското издание на списание Hello. Актрисата признава, че около тяхното израстване, тя към този момент гледа на себе си по различен метод.

" Когато са още дребни, ти си " мама ". Но когато навлязат в пубертета, започваш да си припомняш за личните си тийнейджърски години, тъй като преживяваш всички тези страсти с тях още веднъж. Виждаш ги по какъв начин вървят по пънк клубове и се питаш за какво ти не можеш да отидеш. Сега съм в стадия, в който преоткривам себе си ", показа звездата.
 Снимка 442234

Анджелина споделя, че се пробва да следва образеца на майка си и също като нея да бъде блага и благосклонна, любяща и толерантна, само че все пак актрисата признава, че желае да научи децата си, че би трябвало да бъдат борбени.

" Трябва да подготвим идващото потомство, тъй като толкоз доста страшни неща се случват в света и те би трябвало да се изправят против тях ".

Въпреки че около грижите за децата актрисата се беше отдръпнала от кариерата си, тя признава, че към този момент има повече време още веднъж да се отдаде на работни задължения. За момента обаче Анджелина се концентрира единствено върху играта си, защото режисьорската позиция е прекомерно ангажираща, а тя към момента не може да ѝ отдели нужното внимание.
 Анджелина Джоли и по какъв начин се оправя актрисата с отсъствието на Мадокс
Как се оправя Анджелина Джоли с отсъствието на Мадокс

Разтревожена ли е актрисата

" Зад камерата не мога да се грижа за фамилията си пълноценно. Когато нещата се стабилизират и минат още няколко години, ще стартира отново да дирижирам планове ", добавя актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР