Анджелина Джоли е считана за една от първите красавици на

...
Анджелина Джоли е считана за една от първите красавици на
Коментари Харесай

„Изтънели устни, увиснало лице“: Анджелина Джоли е загубила легендарната си красота! (СНИМКИ)

Анджелина Джоли е считана за една от първите хубавици на планетата от самото начало на кариерата си. Милиони мъже мечтаеха за съблазнителна актриса, а девойките се възхищаваха и завиждаха на външния й тип. В козметологията и пластичната хирургия даже се появиха термините „ ъгли на Джоли “, „ скули на Джоли “ и „ устни на Джоли “ – хиляди клиентки идваха при лекарите, искайки да приближат лицето си до това на своя блян. А точно Анджелина беше считана за идеала.

Но с годините актрисата стартира да губи чара си. Разбира се, спусъкът беше разводът с Брад Пит. Звездата престана да наподобява на себе си: изпадна в меланхолия, съвсем спря да яде и отслабна съвсем до сериозно положение.

Сега, що се отнася до фигурата, актрисата е съвсем във форма. Да, доста е слаба – съгласно мнозина даже прекомерно. Но плашещата уязвимост от дълго време е отминала.

Но що се отнася до лицето, Анджелина бързо стартира да губи хубост. На аления килим, с помощта на гримьорите, тя към момента наподобява безупречно. Но в елементарния живот нещата са доста по-тъжни.

Онзи ден папараците снимаха Джоли на разходка с осиновената й щерка Захара. Звездната майка не изглеждаше по най-хубавия метод. Плътните съблазнителни устни са станали доста по-тънки, а в миналото съвършеният овал на лицето е „ пропълзял “ надолу.

 Анджи устни

 Анджи и Захара

Анджелина Джоли

Снимка
Legion Media

„ Това, което й се е случило е, че тя някак внезапно е погрозняла “

„ Някои звезди наподобяват по-млади от нея даже на 50 “

„ Изглежда, че неприятният й манталитет се отразява на лицето й “, — започнаха да пишат коментатори под новите фотоси на актрисата.

Да, мнозина са сигурни, че повода за такива промени не е единствено възрастта. И даже не това, че Анджелина първо отслабна фрапантно, след което още веднъж се възвърне. А… в нейния темперамент.

„ На 20 години имате лицето, което природата ви е дала; на 30 имате лицето, което животът е основал за вас; и на 50 имате лицето, което заслужавате “, доста интернет консуматори си припомниха този откъс, когато гледаха актрисата.

Припомнете си, че в случай че по-рано, след развода с Пит, мнозина съжаляваха Джоли, то с разкриването на от ден на ден и повече нови детайлности от връзката им съчувствието се трансферира на страната на Брад. А последната не изключително правдоподобна история за това по какъв начин Пит е бил и душил членовете на фамилията си и правосъдното дело след толкоз доста години изцяло разочарова феновете на  Джоли.

Междувременно Пит най-сетне откри щастието си. Сега той е в разгара на спекулация с красивата треньорка Инес де Рамон. И почитателите са откровено щастливи за артиста, от който Джоли в миналото „ изпи целия сок “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР